Κατέληξε 3χρονο κοριτσάκι - Πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο

Κατέληξε 3χρονο κοριτσάκι - Πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο

Τραγωδία σημειώθηκε στην Πάφο καθώς κοριτσάκι 3,5 ετών πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου.

Το τραγικό αυτό γεγονός σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα, σήμερα Κυριακή 14 Αυγούστου, όταν το κοριτσάκι ζήτησε από τους δικούς του να μεταβεί στην παιδική πισίνα του ξενοδοχείου.

Στη συνέχεια φαίνεται να εντοπίστηκε από λουόμενο να επιπλέει αναίσθητο στη μεγάλη πισίνα, κάτω από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Ναυαγοσώστης που υπήρχε στο σημείο έσπευσε για να βοηθήσει, ενώ το κοριτσάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό νοσοκομείο Πάφου, ωστόσο δυστυχώς κατέληξε.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, με αιχμή την άμυνα, την οικονομία και τον ευρωπαϊκό συντονισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE