ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Είχαν πάει μόλις μια μέρα πριν για διακοπές – Από τη Λευκωσία το 3χρονο κοριτσάκι που «έσβησε» σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο

Είχαν πάει μόλις μια μέρα πριν για διακοπές – Από τη Λευκωσία το 3χρονο κοριτσάκι που «έσβησε» σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο

Στα μαύρα ντύθηκε μια οικογένεια χθες Κυριακή 14 Αυγούστου, μετά τον τραγικό θάνατο κοριτσιού 3.5 ετών από τη Λευκωσία, που βρέθηκε να επιπλέει αναίσθητο σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου η οικογένεια από την Λευκωσία είχε έρθει το Σάββατο, για ολιγοήμερες διακοπές. Το απόγευμα όλα τα μέλη της οικογένειας βρίσκονταν στα κρεβατάκια της πισίνας.

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό δημοσίευμα, το κοριτσάκι ζήτησε να κολυμπήσει στην μικρή πισίνα για παιδιά αλλά είναι άγνωστο πώς βρέθηκε να επιπλέει αναίσθητο στην μεγάλη πισίνα.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου το κοριτσάκι εντοπίστηκε να επιπλέει στην μεγάλη πισίνα από άλλο λουόμενο και ναυαγοσώστη.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν τόσο επιτόπου όσο και αργότερα στο Νοσοκομείο Πάφου από τους επι καθήκοντι ιατρούς, το κοριτσάκι δεν κατάφερε να ανανήψει.

Aπαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης μικρής αναμένεται να δώσει η νεκροτομή που θα διενεργηθεί στη σορό της.



 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top