ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διαρρήξεις και κλοπές στο Καϊμακλί – Το λάθος ένοικων πολυκατοικίας…

Διαρρήξεις και κλοπές στο Καϊμακλί – Το λάθος ένοικων πολυκατοικίας…

Ένοικοι πολυκατοικίας έκαναν το λάθος να αφήσουν ανοικτή την κεντρική είσοδο, με αποτέλεσμα να δώσουν την ευκαιρία σε εγκληματικά στοιχεία να κάνουν διάρρηξη σε δυο διαμερίσματα.

Πιο συγκεκριμένα, το προηγούμενο διήμερο σημειώθηκε διάρρηξη σε δυο διαμερίσματα στην οδό Ψαρών στο Καϊμακλί, με τον δράστη ή τους δράστες να αποσπούν χρηματικά ποσά και χρυσαφικά.

Εξάλλου, στην οδό Δελφών του εν λόγω προαστίου της Λευκωσίας έγινε διάρρηξη σε οικία, από πισινό παράθυρο. Από το σπίτι κλάπηκε χρηματικό ποσό και ένα δακτυλίδι με λευκόχρυσο και διαμάντι.

Τα περιστατικά σημειώθηκαν το διήμερο 6-7/07.

Ο κίνδυνος για διαρρήξεις και κλοπές είναι αυξημένος αυτή την περίοδο, ωστόσο αρκετός κόσμος δεν κάνει τα δέοντα. Χαρακτηριστική η περίπτωση με τις διαρρήξεις σε διαμερίσματα που σημειώσαμε πιο πάνω. Οι ένοικοι δεν φρόντισαν να είναι κλειστή η κεντρική είσοδος της πολυκατοικίας, δίνοντας πρόσφορο έδαφος στα εγκληματικά στοιχεία. Ιδιαίτερα όσοι διαμένουν σε πολυκατοικίες, θα πρέπει να παίρνουν προληπτικά μέτρα (κλειδαριές ασφαλείας, κλειστές κεντρικές είσοδοι, συστήματα παρακολούθησης σε κεντρικά σημεία κ.α.).

Οι πολίτες καλούνται να συνεργάζονται μεταξύ τους (υπήρχε περίπτωση που πολίτης γνωρίζοντας ότι ο γείτονας έλειπε σε διακοπές, είδε ύποπτες κινήσεις στο σπίτι του τελευταίου και το ανέφερε στην αστυνομία, η οποία τσάκωσε στα πράσα διαρρήκτη) και να ενημερώνουν για ύποπτες κινήσεις στο 1460.

Φ.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top