LIKE ONLINE

Ο Γουίλ Σμιθ βρήκε ταραντούλα στο σπίτι του και... δεν το πήρε ψύχραιμα - Δείτε βίντεο

Ο Γουίλ Σμιθ βρήκε ταραντούλα στο σπίτι του και... δεν το πήρε ψύχραιμα - Δείτε βίντεο

Από τον Μοχάμεντ Άλι μέχρι τον Λοχαγό Στίβεν Χίλερ που έσωσε τον κόσμο από εξωγήινους την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, ο Γουίλ Σμιθ έχει παίξει πολλούς σκληρούς χαρακτήρες κατά τη διάρκεια της καριέρας στο Χόλιγουντ.

Ωστόσο παρά το βιογραφικό του, ο ηθοποιός άφησε τον τρόμο να τον κυριεύσει, όταν εντόπισε μια ταραντούλα μόλις λίγα μέτρα μακριά του.
Δημοσιεύοντας το βίντεο στο Instagram, ο Γουίλ Σμιθ φάνηκε να πηδά σε μια καρέκλα, καθώς φώναζε στον μεγαλύτερο γιο του Τρέι Σμιθ να ξεφορτωθεί το πλάσμα.

«Τι στο δι@@λο. Αυτή είναι μια τεράστια αράχνη», έλεγε ο ηθοποιός στο βίντεο, με τον γιο του να απαντά πως είναι μία ταραντούλα, ενώ ο Σμιθ απομακρύνθηκε από το σημείο ανεβαίνοντας σε μία καρέκλα και βιντεοσκοπώντας τη στιγμή.

Σε συνέχεια του βίντεο ο 53χρονος Σμιθ φαίνεται να μην μπορεί να χειριστεί την κατάσταση και να αναφωνεί στον γιο του «Σου προτείνω να τη βγάλεις έξω. Είσαι νέος και δυνατός, δεν θα σου κάνει τίποτα ένα δάγκωμα».

Ο 29χρόνος Τρέι κατάφερε να παγιδεύει στην αράχνη, με «μουσικό χαλί» τις κραυγές του πατέρα του, και να την απομακρύνει από το σπίτι. Με την ανάρτηση του βίντεο ο νεαρός αποθεώθηκε στα σχόλια και πολλοί σχολίασαν την ηρωική του στάση, όταν αντιμετώπισε το πλάσμα σε αντίθεση με τον Σμιθ, ο οποίος με το τέλος του βίντεο σχολίασε «Πουλάμε το σπίτι».

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Τους τελευταίους μήνες ο Γουίλ Σμιθ αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Χόλιγουντ και όχι άδικα, αφού το βίντεο με το χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ, στη βραδιά απονομής των Όσκαρ, έγινε viral.

Η υπόθεση βρέθηκε ξανά υπό τα φώτα της δημοσιότητας με τη δημόσια συγγνώμη του Γουίλ Σμιθ, που άργησε τέσσερις μήνες. Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου είπε ότι ήταν «θολωμένος» καθ΄όλη την διάρκεια των γεγονότων και γι' αυτό δεν ζήτησε συγγνώμη από τον Ροκ.
«Προσπάθησα να μιλήσω στον Κρις και το μήνυμα του ήταν είναι ότι δεν είναι έτοιμος να μιλήσει όταν είναι, θα απλώσει το χέρι του. Θα σου πω λοιπόν, Κρις, ότι σου ζητώ συγγνώμη. Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη και είμαι εδώ όποτε είσαι έτοιμος να μιλήσεις».

Ζήτησε επίσης συγγνώμη από τη μητέρα του Ροκ και από όλη την οικογένειά του.

«Απλώς δεν συνειδητοποίησα πόσοι άνθρωποι τραυματίστηκαν εκείνη τη στιγμή, οπότε θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη μητέρα του Κρις. Θέλω να απολογηθώ».

Ο Σμιθ μάλιστα είπε ότι η σύζυγός του Τζάντα δεν του είπε να χαστουκίσει τον Ροκ και ότι αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για αυτό που συνέβη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σμιθ ανέφερε πως χαστούκισε τον Ροκ σκεπτόμενος την «προϊστορία» τους.

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top