Συλλήψεις στο αεροδρόμιο Πάφου για υποθέσεις πλαστοπροσωπίας

Συλλήψεις στο αεροδρόμιο Πάφου για υποθέσεις πλαστοπροσωπίας

Υποθέσεις πλαστογραφίας διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον έξι προσώπων το τελευταίο τριήμερο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου έξι πρόσωπα αποπειράθηκαν το τελευταίο τριήμερο να ταξιδέψουν με διαβατήρια που φαίνεται να ανήκαν σε άλλα πρόσωπα από τον αερολιμένα Πάφου.

Και οι έξι συνελήφθησαν  εκ των οποίων οι τέσσερις θα κατηγορηθούν γραπτως  εντός της ημέρας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για να κλητευθούν αργότερα, ενώ οι άλλοι δύο παραμένουν υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις για τις υποθέσεις πλαστοπροσωπίας συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.