Βασίλισσα Ελισάβετ: Μετά την περίοδο πένθους οι ανακοινώσεις για τα χαρτονομίσματα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Μετά την περίοδο πένθους οι ανακοινώσεις για τα χαρτονομίσματα

Η Τράπεζα της Αγγλίας ανακοίνωσε απόψε ότι τα χαρτονομίσματα με την εικόνα της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ παραμένουν σε ισχύ μετά τον θάνατό της (νωρίτερα σήμερα σε ηλικία 96 ετών).

«Μια νέα ανακοίνωση σχετικά με τα υπάρχοντα χαρτονομίσματα της Τράπεζας της Αγγλίας θα ακολουθήσει μόλις ολοκληρωθεί η περίοδος του πένθους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ ήταν η πρώτη μονάρχης που απεικονίστηκε σε χαρτονομίσματα της Τράπεζας της Αγγλίας.

«Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο της Μεγαλειότητάς της, της βασίλισσας. Εκ μέρους όλων στην Τράπεζα (της Αγγλίας) θα ήθελα να εκφράσω βαθύτατα συλλυπητήρια στην βασιλική οικογένεια», δήλωσε ο διοικητής Άντριου Μπέιλι.

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα και θα έχει συναντήσεις με τους δύο ηγέτες την Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE