Την είδε... Σουμάχερ 45χρονος - «Πετούσε» με 209 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο

Την είδε... Σουμάχερ 45χρονος - «Πετούσε» με 209 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο

Άνδρας ηλικίας 45 ετών οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Πάφου–Λεμεσού, παρά τα Κούκλια, το όχημά του με 209 χιλιόμετρα, υπερβαίνοντας δηλαδή κατά 109 χιλιόμετρα το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 μέλη του αστυνομικού σταθμού Αυδήμου διενεργούσαν ελέγχους ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού παρά τα Κούκλια, όταν εντόπισαν όχημα να οδηγείται με 209 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν 45χρονος από την επαρχία Πάφου, ο οποίος οδηγήθηκε στην τροχαία, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Λεμεσό: Kλοπιμαίο το όχημα των δολοφόνων του Δημοσθένους - Η πρώτη τοποθέτηση της Αστυνομίας

Φόνος στη Λεμεσό: Kλοπιμαίο το όχημα των δολοφόνων του Δημοσθένους - Η πρώτη τοποθέτηση της Αστυνομίας

Εντατικές είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση φόνου που διαπράχθηκε σήμερα λίγο πριν τις 10:00 το πρωί στη Λεμεσό, με θύμα τον Σταύρο Δημοσθένους, 49 ετών τέως από Λεμεσό.