ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Χριστοδουλίδης: Επίσκεψη σε Κυπριακές επιχειρήσεις στην επαρχία Λάρνακας

 Ν. Χριστοδουλίδης: Επίσκεψη σε Κυπριακές επιχειρήσεις στην επαρχία Λάρνακας

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από μέλη του επιτελείου του, επισκέφθηκε σήμερα κυπριακές επιχειρήσεις στην κοινότητα Αλεθρικό και στις βιομηχανικές περιοχές Αραδίππου και Λάρνακας όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους και διευθυντικά στελέχη.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το ελαιοτριβείο Καραγιώργη στο Αλεθρικό, το τυροκομείο Αλάμπρα, το εργοστάσιο συσκευασίας και διανομής εισαγόμενων κατεψυγμένων τροφίμων EMA FOODS, το εργοστάσιο παραγωγής αλατιού Sailor και το εργοστάσιο παραδοσιακών κυπριακών προϊόντων ΑΜΑΛΙΑ.

Ο κ. Χριστοδουλίδης είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τους εργαζόμενους και τα διευθυντικά στελέχη, τόσο για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, όσο και για τις προοπτικές ανάπτυξής τους.

Αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στη σημασία των κυπριακών επιχειρήσεων στην οικονομία και σημείωσε την ανάγκη στήριξής τους προς την κατεύθυνση περαιτέρω ανάπτυξης των δραστηριοτήτων τους, ειδικότερα σε σχέση με τις προοπτικές που υπάρχουν στον τομέα των εξαγωγών.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρνακας (ΕΒΕΛ) και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Λάρνακας (ΕΤΑΛ), κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα και την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της πόλης της Λάρνακας.

Όπως ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης, γνωρίζει καλά ότι οι Λαρνακείς νιώθουν ότι η πόλη τους είναι ο «φτωχός συγγενής». Τα τελευταία χρόνια, μέσα από την συνεργασία όλων των τοπικών φορέων, έγιναν σημαντικά βήματα με αποτέλεσμα να υπάρξει αξιοσημείωτη ανάπτυξη, χωρίς την ίδια στιγμή να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας της πόλης. Σημείωσε, ανάμεσα σε αλλά, πως υπάρχουν μεγάλες προοπτικές για την πόλη και επαρχία μέσα και από την προσέλκυση ποιοτικών επενδύσεων σε συγκεκριμένους τομείς.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΕΒΕΛ Σταύρος Σταύρου αναφέρθηκε στις προκλήσεις και τις προοπτικές για την πόλη και επαρχία σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «τα επόμενα χρόνια ανήκουν στη Λάρνακα».
Ακολούθησε συζήτηση, κατά την οποία τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την οικονομία, την ακρίβεια, το μεταναστευτικό, εργασιακά θέματα, το στεγαστικό και άλλα.

Δείτε βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) παρά την Κοινότητα Παραμάλι της Επαρχίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top