Καίτη Γαρμπή: «Τρομακτική» η αγάπη με τον Σχοινά - «Πιθανό να είμαι στο J2US» - Βίντεο

Καίτη Γαρμπή: «Τρομακτική» η αγάπη με τον Σχοινά - «Πιθανό να είμαι στο J2US» - Βίντεο

«Η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον είναι τρομακτική και ναι θέλω να είμαι για πάντα μαζί του!», εξομολογείται η Καίτη Γαρμπή για τον Διονύση Σχοινά.

Η Καίτη Γαρμπή παραδέχτηκε στους δημοσιογράφους πως συζητά για να συμμετέχει στο J2US, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα. «Είμαστε σε συζητήσεις, δεν έχει κλείσει ακόμα. Πιθανά στο J2US. Οι προτάσεις είναι πολλές και ωραίες, αλλά κυρίως με αυτό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, μακάρι να γίνει».

Για τον Διονύση Σχοινά και τη σχέση τους, η Καίτη Γαρμπή είναι αφής: «Η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον είναι τρομακτική και ναι θέλω να είμαι για πάντα μαζί του»!

Δείτε σχετικό απόσπασμα

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE