Άγρια δολοφονία στην Ελλάδα - Έστησαν καρτέρι και τον «γάζωσαν»

Άγρια δολοφονία στην Ελλάδα - Έστησαν καρτέρι και τον «γάζωσαν»

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε στη Χρυσούπολη Καβάλας τα ξημερώματα με θύμα έναν 52χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στον 52χρονο έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου όπου εργαζόταν.

Ο άτυχος άνδρας, όπως κάθε πρωί πήγε στην εργασία του και την ώρα που κατέβηκε από το αυτοκίνητό του δέχτηκε «βροχή» πυροβολισμών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο 52χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών.


Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 52χρονος επιχειρηματίας και ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμού του δράστη (ή των δραστών) και την εξακρίβωση των συνθηκών, υπό από τις οποίες έγινε η δολοφονία.

Με πληροφορίες από: proininews.gr, kavalanews

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Πρώτη δήλωση του Χαμενεΐ μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν: «Η τιμωρία συνεχίζεται» - Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου

Live: Πρώτη δήλωση του Χαμενεΐ μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν: «Η τιμωρία συνεχίζεται» - Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου

Το Ιράν ένα βήμα πριν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, συναγερμός για το διεθνές εμπόριο. Προειδοποίηση στις ΗΠΑ για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής απειλής» μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE