Κυπριακή Εταιρεία Προστασίας των Ζώων για Αστυνομία - «Αδυνατεί να λειτουργήσει σωστά και υπεύθυνα»

Κυπριακή Εταιρεία Προστασίας των Ζώων για Αστυνομία - «Αδυνατεί να λειτουργήσει σωστά και υπεύθυνα»

Έκκληση προς την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και τον Αρχηγό της Αστυνομίας όπως εξετάσουν τους λόγους για τους οποίους η Αστυνομία για τα Ζώα «αδυνατεί να λειτουργήσει σωστά και υπεύθυνα» απηύθυνε την Τρίτη η Κυπριακή Εταιρεία Προστασίας των Ζώων.

Η Εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες σε μία προσπάθειά της, όπως αναφέρει, «να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό και τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους πως οι νόμοι που αφορούν την προστασία και την ευημερία των ζώων δεν γίνονται σεβαστοί από πολίτες αλλά και το ίδιο το κράτος».

Σημειώνει επίσης ότι η ίδρυση της Αστυνομίας για τα Ζώα έδωσε σε πολλούς ζωόφιλους την ελπίδα πως θα δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία και την κακοποίηση των ζώων. «Όχι όμως σε μας. Δηλώσαμε από την αρχή, για όσους θυμούνται, πως αυτή η αστυνομία θα δουλεύει με δεκανίκια», προστίθεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE