Ιωάννα Τούνη: «Η κοιλιά μου μεγαλώνει κάθε μέρα ολοένα και παραπάνω» - Δείτε φωτογραφίες

Ιωάννα Τούνη: «Η κοιλιά μου μεγαλώνει κάθε μέρα ολοένα και παραπάνω» - Δείτε φωτογραφίες

Τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Τούνη και πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη της ανεβάζοντας τις νέες της φωτογραφίες στο instagram.

Η instagrammer σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα, έχοντας στο πλευρό της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος επίσης ανυπομονεί για τη γέννηση του γιου τους.

Στη νέα της ανάρτηση στο Ιnstagram η Ιωάννα Τούνη παρατήρησε τις αλλαγές στο σώμα της και δεν μπορεί να πιστέψει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλιά της.

«23 weeks pregnant – Και η κοιλιά μου μεγαλώνει κάθε μέρα ολοένα και παραπάνω! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να σχολιάσει κάτω από την ανάρτησή της: «24 είσαι» κάνοντας έτσι μια μικρή… παρέμβαση στη λεζάντα της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE