ΠΑΡΑ-THEMA

Εφαρμογή FixCyprus – Τι φωτογραφίες κατάλαβε ότι έστειλαν οι πολίτες η Κατερίνα Αγαπητού;

Εφαρμογή FixCyprus – Τι φωτογραφίες κατάλαβε ότι έστειλαν οι πολίτες η Κατερίνα Αγαπητού;

Μια μικρή σύγχυση, υπήρξε αναφορικά με το περιεχόμενο των φωτογραφιών που έστειλαν κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας της εφαρμογής FixCyprus, μεταξύ της παρουσιάστριας Κατερίνας Αγαπητού και της καλεσμένης της.

Συγκεκριμένα, καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha, «Alpha Καλημέρα», βρέθηκε η Εκτελεστική Μηχανικός του Τμήματος Δημοσίων Έργων, κα Κατερίνα Σολωμού, η οποία κλήθηκε να μιλήσει για την καινούργια εφαρμογή, που παρουσίασε χθες, ο Υπουργός Μεταφορών, κ Γιάννης Καρούσος, στην οποία οι πολίτες μπορούν να εγγραφούν, να στείλουν φωτογραφίες και να κάνουν αναφορά για προβλήματα που πρέπει να μπουν στο μικροσκόπιο του Τμήματος, προς επίλυσή τους.

Μιλώντας για τις φωτογραφίες που έλαβε το Τμήμα Δημοσίων Έργων, η κα Αγαπητού, αστειευόμενη είπε, «να μην αρχίσει τώρα ο κόσμος να στέλνει φωτογραφίες ότι να ναι, ή κάτι περίεργες φωτογραφίες». Σχολιάζοντας, η καλεσμένη είπε ότι το πρωί που εξέτασαν τις φωτογραφίες, υπήρχαν και κάποιες «άλλου περιεχομένου».

Ακούγοντας λάθος, προφανώς, έκπληκτη η κα Αγαπητού ρώτησε, «ακατάλληλου περιεχομένου;».

Σπεύδοντας να απαντήσει η κα Σολωμού ξεκαθάρισε ότι, «όχι ακατάλληλου περιεχομένου, άλλα άλλου περιεχομένου, που δεν έχει να κάνει με του όρους χρήσης της εφαρμογής».

Από πλευράς της η κα Αγαπητού απολογήθηκε ενώ πρόσθεσε ότι, «άκουσα ακατάλληλου περιεχομένου. Μην αρχίσουμε και στέλνουμε όλοι τώρα για παράδειγμα, selfies, ή όπως με τις παιδικές σακούλες που βρίσκαμε γυμνές φωτογραφίες μέσα την προηγούμενη εβδομάδα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top