ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινητικό μήνυμα για το παλληκάρι στη Λεμεσό «Όποιος και αν είσαι σε ευχαριστώ»

Συγκινητικό μήνυμα για το παλληκάρι στη Λεμεσό «Όποιος και αν είσαι σε ευχαριστώ»

Δεκάδες σχόλια και μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε η δημοσιοποίηση της είδησης ότι άγνωστος άνδρας, πρώην ναυαγοσώστης, ενώ οδηγούσε στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού είδε από μακριά, ότι μέσα στη θάλασσα ένας άνθρωπος κινδυνεύει. Άφησε το τιμόνι και πήδηξε στο νερό για να προσφέρει βοήθεια.

Μεταξύ αυτών που σχολίασαν το περιστατικό ήταν και  ο εγγονός της  76χρονος, ο Σταύρος.

Ο νεαρός έγραψε κάτω από την είδηση «όποιος και να είσαι σε ευχαριστώ, έσωσες τη ζωή του πιο όμορφου ανθρώπου που έχω στη ζωή μου, της γιαγιάς μου… σε ευχαριστώ»

Όπως αφηγήθηκαν στο ΡΙΚ αυτόπτες μάρτυρες, το περιστατικό συνέβη την Κυριακή γύρω στις 6.30 το πρωί στην Ακτή Ολυμπίων, όπου δεκάδες άνθρωποι απολαμβάνουν το πρωινό μπάνιο τους.

Ηλικιωμένη γυναίκα 76 χρόνων, ενώ κολυμπούσε, αισθάνθηκε αδιαθεσία και βρέθηκε κάτω από το νερό. Ο σύζυγός της άρχισε τον αγώνα για να τη μεταφέρει στην παραλία.

Την ώρα εκείνη περνούσε με το αυτοκίνητό του από τον παραλιακό δρόμο, ένας πρώην ναυαγοσώστης που τώρα εργάζεται ως οδηγός ασθενοφόρου.

Πρόσεξε τη σκηνή και αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού η γυναίκα ήταν μπρούμυτα στο νερό. Χωρίς να διστάσει, ο διερχόμενος οδηγός σταμάτησε, κατέβηκε και έτρεξε να βοηθήσει. Δίδοντας τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα, της έσωσε τη ζωή.

Ασθενοφόρο που είχε κληθεί από άλλους λουόμενους, μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας της είναι καλή.

Το όνομα του σωτήρα της ηλικιωμένης μετά από επιθυμία δική του δεν δόθηκε στη δημοσιότητα.

 

Χ.Τ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top