ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση Sigma: Σαφές προβάδισμα Χριστοδουλίδη - Ανοδική τάση για Αβέρωφ

Δημοσκόπηση Sigma: Σαφές προβάδισμα Χριστοδουλίδη - Ανοδική τάση για Αβέρωφ

Σταθερό φαίνεται να είναι το προβάδισμα του Νίκου Χριστοδουλίδη, έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου και του Ανδρέα Μαυρογιάννη, όπως αυτό καταγράφεται μέσα από τη δημοσκόπηση της εκπομπής «Χωρίς περιστροφές», του τηλεοπτικού σταθμού SIGMA.

Ο πρώην ΥΠΕΞ φαίνεται να υπερτερεί των πολιτικών του αντιπάλων, τόσο σε πρόθεση ψήφου την πρώτη Κυριακή των εκλογών, όσο και στον δεύτερο γύρο.   

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το 72% των πολιτών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση θεωρεί ότι οι υποψήφιοι δεν είναι ειλικρινείς, ενώ μόλις το 16% έχει την άποψη ότι οι υποψήφιοι είναι ειλικρινείς.

Στην πρώτη θέση, με διαφορά 31 μονάδων στην παράσταση νίκης είναι ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος καταγράφει 50%, με δεύτερο τον Αβέρωφ Νεοφύτου με 19%.

Στην τρίτη θέση κατατάσσεται η απάντηση «δεν γνωρίζω, δεν απαντώ» με 21%, ενώ τέταρτος είναι ο Ανδρέας Μαυρογιάννης με ποσοστό 8%.

Αναφορικά με την πρόθεση ψήφου, ο Νίκος Χριστοδουλίδης καταλαμβάνει την πρωτιά με ποσοστό της τάξης του 31%, ενώ ακολουθεί ο Αβέρωφ Νεοφύτου με 19,3% και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης με 16,5%.

Παράλληλα, ποσοστό 9,7% απάντησε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη.

Στην αναμέτρηση Αβέρωφ - Χριστοδουλίδη στον 2ο γύρο, στην κορυφή βρίσκεται ο Νίκος Χριστοδουλίδης με διαφορά 25 μονάδων, καταγράφοντας 49%, έναντι του Αβέρωφ ο οποίος καταγράφει 24%. 

Στην αναμέτρηση Μαυρογιάννη - Χριστοδουλίδη στον δεύτερο γύρο την πρωτιά παίρνει ξανά ο πρώην ΥΠΕΞ με διαφορά 26 μονάδων, καταγράφοντας 49%.

Στην αναμέτρηση Μαυρογιάννη - Αβέρωφ στον δεύτερο γύρο, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κερδίζει με διαφορά μίας μόλις μονάδας, καταγράφοντας 33%, έναντι 32% που καταγράφει ο Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Στον πίνακα με το πώς ψηφίζουν όσοι ψήφισαν το 2021, ο Νίκος Χριστοδουλίδης υπερτερεί σε ποσοστό σε όλα τα κόμματα, εκτός από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ.

Τη «μερίδα του λέοντος» στο ΔΗΣΥ παίρνει ο Αβέρωφ Νεοφύτου με 48%, ενώ ο Ανδρέας Μαυρογιάννης έχει το μεγαλύτερο ποσοστό από το ΑΚΕΛ με 67%.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top