ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαψεύδει τον Λιάγκα ο Ματσάκης – «Καμία προσέγγιση δεν είχα από την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου»

Διαψεύδει τον Λιάγκα ο Ματσάκης – «Καμία προσέγγιση δεν είχα από την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου»

Ο Κύπριος ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης μιλώντας στο ThemaOnline βάζει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με την είδηση εμπλοκής του στην υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα με κατηγορούμενη τη μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Αντ1 Ελλάδος στα πλαίσια συζήτησης για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου προέβαλαν ρεπορτάζ που ενέπλεκαν τον κ. Μάριο Ματσάκη, αναφέροντας ότι «προσεγγίστηκε από το περιβάλλον της κατηγορουμένης και ότι τον κάλεσαν στο τηλέφωνο για να τον βολιδοσκοπήσουν» η δημοσιογράφος σημείωσε ότι αυτό έγινε πριν αναλάβει την υπόθεση ο Αλέξης Κούγιας.

Συνέχισε λέγοντας πως «κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον της κατηγορούμενης τηλεφώνησε στον κύριο Ματσάκη για να τον ρωτήσουν αν θα αναλάμβανε την υπόθεση. Εκείνος λοιπόν τους είπε ότι εγώ δεν έχω πρόβλημα να σας δώσω τη γνωμοδότηση μου γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Τους ξεκαθάρισε όμως και εδώ είναι το πολύ σημαντικό γιατί τους είπε εγώ θα γνωμοδοτήσω ότι βλέπω, όχι ότι συμφέρει την εντολέα σας».

Μάλιστα το εν λόγω ρεπορτάζ είχε και την ένδειξη ως αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα.

Ο κύριος Ματσάκης ωστόσο αποκάλυψε στην ιστοσελίδα μας ότι πρόκειται για ψευδείς ειδήσεις και πως ποτέ δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική και επίσημη προσέγγιση για την εν λόγω υπόθεση.

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι δημοσιογράφοι από την Ελλάδα τον κάλεσαν τηλεφωνικός αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες με τον ίδιο να τους αναφέρει ότι δεν τον είχαν προσεγγίσει από καμία πλευρά για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και πως σε περίπτωση που τον καλούσαν για γνωμάτευση θα την έδινε και θα μπορούσε είτε να τους συμφέρει, είτε όχι. Βασισμένοι μάλιστα σε αυτή την αναφορά του ιατροδικαστή οι δημοσιογράφοι της εκπομπής ανέφεραν ότι η οικογένεια δεν τον κάλεσε ξανά καθώς ο κ. Ματσάκης θα έδινε ανεξάρτητη γνώμη.

Απορημένος ο κ. Ματσάκης ανέφερε στο ThemaOnline ότι δεν γνωρίζει για ποιο λόγο τα Ελληνικά ΜΜΕ και η συγκεκριμένη εκπομπή προχώρησε στην προβολή μίας τέτοιας είδησης στη στιγμή που ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος μαζί τους ότι δεν υπήρξε η εν λόγω προσέγγιση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top