Χειροπέδες σε 41χρονο - Άρπαξε χρυσαφικά χιλιάδων ευρώ - Τρεις διαφορετικές υποθέσεις διαρρήξεων

Χειροπέδες σε 41χρονο - Άρπαξε χρυσαφικά χιλιάδων ευρώ - Τρεις διαφορετικές υποθέσεις διαρρήξεων

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 41 ετών, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό.

Ο 41χρονος ύποπτος εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο πριν τις 10.00 χθες το βράδυ, από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, με δικαστικό ένταλμα, που είχε εκδοθεί μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση από το ΤΑΕ Λεμεσού, τριών υποθέσεων διάρρηξης κατοικιών και κλοπής, στη Λεμεσό. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης των τριών υποθέσεων διάρρηξης και κλοπής.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, οι τρεις διαρρήξεις κατοικιών διαπράχθηκαν, στις 08 και 09 Σεπτεμβρίου, και στις 02 Αυγούστου. Από τις τρεις κατοικίες κλάπηκαν χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και κοσμήματα. Η αξία της κλοπιμαίας περιουσίας εκτιμάται ότι ανέρχεται στις 2,090 ευρώ συνολικά.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE