Ακούστηκε ένα «Α!» και πάγωσαν οι θεατές - Αρσιβαρίστρια λιποθυμά με τα 106 κιλά στα χέρια της (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ακούστηκε ένα «Α!» και πάγωσαν οι θεατές - Αρσιβαρίστρια λιποθυμά με τα 106 κιλά στα χέρια της (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να ήταν ένα βήμα από το χρυσό μετάλλιο αλλά η Ζένεσις Ροντρίγκες όχι μόνο το έχασε στα σημεία αλλά κατέρρευσε σε αυτή της την υπερπροσπάθεια.

Στους Παναμερικανικούς αγώνες στο Τορόντο η αθλήτρια ανέβηκε στο πόντιουμ και επιχείρησε να σηκώσει 106 κιλά.

Ωστόσο, σε όλη αυτή την προσπάθεια δεν τα κατάφερε και λύγισε. Σηκώνοντας τη μπάρα κατέρρευσε και έπεσε στο έδαφος.

Ευτυχώς, συνήλθε γρήγορα και πήγε να παραλάβει το μετάλλιο της.

Η αθλήτρια έχασε το πρώτο σκαλί του βάθρου στα σημεία από την Κολομβιανή Ρούσμερις Βιγιάρ, η οποία ήταν 400 γραμμάρια πιο αδύνατη, αν και οι δύο σήκωσαν 201 κιλά.

Πηγή: iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE