ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Του έταξαν ότι θα μετατρέψουν χαρτονομίσματα των 50 ευρώ σε 100 - Χειροπέδες σε 47χρονο

Του έταξαν ότι θα μετατρέψουν χαρτονομίσματα των 50 ευρώ σε 100 - Χειροπέδες σε 47χρονο

Στη σύλληψη 47χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απάτης και απόπειρας απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, προχώρησε χθες (19/10) η Αστυνομία, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με καταγγελία 60χρονου στην Αστυνομία, δύο άγνωστα πρόσωπα τον προσέγγισαν και αφού του ανέφεραν ότι μπορούσαν να μετατρέψουν χαρτονομίσματα, σε χαρτονομίσματα μεγαλύτερης αξίας, του ζήτησαν να επενδύσει κάποιο χρηματικό ποσό. Μάλιστα, οι άγνωστοι φέρονται να ανέφεραν στον παραπονούμενο, ότι συγγενικό τους πρόσωπο, που βρίσκεται στο εξωτερικό, προτίθεται να μεταφέρει μεγάλο χρηματικό ποσό στην Κύπρο, σε μετρητά, με την ίδια μέθοδο.

Όπως φέρονται να εξήγησαν στον 60χρονο, οι δύο άγνωστοι, κατά τη μεταφορά τους τα χρήματα αυτά θα χρωματίζονταν με μαύρο χρώμα, με σκοπό την απόκρυψη τους. Μάλιστα, για να τον πείσουν, να προχωρήσει στη δήθεν επένδυση, οι άγνωστοι προχώρησαν και σε επίδειξη της τεχνικής τους. Σύμφωνα λοιπόν με τον 60χρονο, οι άγνωστοι πήραν δύο χαρτονομίσματα των €50 και δύο κομμάτια μαύρο χαρτί, τα τοποθέτησαν σε φακέλους και μέσα σε αυτούς έριξαν κάποια σκόνη. Ακολούθως οι άγνωστοι φέρονται να ανέφεραν στον 60χρονο ότι 24 ώρες αργότερα, τα μαύρα χαρτιά θα μετατρέπονταν σε χαρτονομίσματα των €100. Ακολούθως άφησαν τους φακέλους στο γραφείο του 60χρονου και διευθέτησαν νέα συνάντηση μαζί του για τις 19 Οκτωβρίου.

Πριν από τη χθεσινή του συνάντηση με τους άγνωστους, ο 60χρονος ενημέρωσε για τα πιο πάνω την Αστυνομία. Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν στο γραφείο του παραπονούμενου, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με ένα από τα πιο πάνω πρόσωπα. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για 47χρονο, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στο γραφείο του 60χρονου εντοπίστηκαν επίσης και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, δύο φάκελοι, δύο χαρτονομίσματα των €50, δύο κομμάτια μαύρο χαρτί και τέσσερα χαρτονομίσματα των €100.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top