LIKE ONLINE

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η ταινία που κάνει τους θεατές να λιποθυμούν στους κινηματογράφους

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η ταινία που κάνει τους θεατές να λιποθυμούν στους κινηματογράφους

Έφτασε αυτή η στιγμή. Το Halloween είναι και πάλι εδώ. Και μπορεί στην Ελλάδα να μην είμαστε τόσο εξοικειωμένοι με τη συγκεκριμένη γιορτή, ωστόσο σε ολόκληρο τον πλανήτη την περιμένουν πως και πως.

Φέτος, όπως κάθε χρόνο την περίοδο την περίοδο του Halloween κάνουν την εμφάνισή τους νέες ταινίες τρόμου, προκειμένου να βάλουν για τα καλά τον κόσμο στο κλίμα.

Το θρίλερ που κάνει τους θεατές να λιποθυμούν

Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα της ταινίας«Terrifier 2», το οποίο έκανε πρεμιέρα στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες και προκάλεσε πανικό.

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Damien Leone, μιλάει για την ιστορία του Art του κλόουν, ο οποίος επιστρέφει στο Miles County για να τρομοκρατήσει την πόλη ανήμερα του Halloween.

H ταινία διαρκεί περίπου 2μιση ώρες και είναι γεμάτη με αίμα, σοκαριστικές σκηνές και αγριότητα.

Μάλιστα, η ταινία είναι τόσο σκληρή, που έχει ως αποτέλεσμα άνθρωποι να λιποθυμήσουν μέσα στην κινηματογραφική αίθουσα, ενώ πολλοί έχουν αποχωρήσει πριν τελειώσει.

«#Terrifier2 ο φίλος μου λιποθύμησε και ο κινηματογράφος κάλεσε ασθενοφόρο. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

«Οι θεατές που είναι επιρρεπείς σε ζαλάδα, λιποθυμία ή έχουν αδύναμο στομάχι συνιστάται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Έχουν ήδη υπάρξει πολλές περιπτώσεις λιποθυμίας και εμετού στους κινηματογράφους. Για όσους επιλέξουν να συνεχίσουν, εμείς σας προειδοποιήσαμε» αναφέρει από την πλευρά του ο παραγωγός του Terrifier 2, Steve Barton.

Πηγή: in.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top