Πιο έρωτας… πεθαίνεις! Ξεσάλωσε το ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και κόλασε τους λουόμενους…

Πιο έρωτας…  πεθαίνεις! Ξεσάλωσε το ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και κόλασε τους λουόμενους…

Τον έρωτα τους στο Ιόνιο έζησαν την περασμένη εβδομάδα, δύο από τις όμορφες και σέξι υπάρξεις της ελληνικής showbiz!

Πρωταγωνιστές του βρεγμένου love story oι… Ελένη Φουρέιρα και Σπυράγγελος Λυκούδης.

Η τραγουδίστρια και ο εφοπλιστής που είναι ζευγάρι εδώ και οχτώ μήνες (συζούν από τον Μάρτιο), ταξίδεψαν στην Κεφαλονιά, τόπο καταγωγής του Σπυράγγελου Λυκούδη και άρχισαν τα παιχνίδια στην θάλασσα.

Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, όχι μόνο δεν έκρυβαν τον έρωτα τους αλλά ήταν και ιδιαίτερα διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον την ώρα που έκαναν το μπάνιο τους.

Φορώντας ένα αποκαλυπτικό (στο πίσω μέρος του) μαγιό, η Ελένη Φουρέιρα αφέθηκε στις αγκαλιές και στα χάδια του συντρόφου της, ο οποίος δεν την άφησε σε ησυχία.

f1.jpg

f2.jpg

f5.jpg

Οι δυο τους βρέθηκαν σε beach bar του νησιού, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Σπυράγγελου Λυκούδη και όσοι τους είδαν από κοντά, μαρτυρούν πως όλη την ώρα δεν σταμάτησαν να πειράζουν ο ένας τον άλλον, να γελούν, να κάνουν αστεία και να παίζουν.

Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE