ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προεδρική παρέμβαση για τις εκλογές - Θέλει να διαλύσει τις σκιές ο Αναστασιάδης

Προεδρική παρέμβαση για τις εκλογές - Θέλει να διαλύσει τις σκιές ο Αναστασιάδης

Θέμα ωρών θα πρέπει να θεωρείται η τοποθέτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας γύρω από το θέμα που προκλήθηκε από τη δήλωση του Αβέρωφ Νεοφύτου για την ανάγκη να διαλύσει τις σκιές γύρω από το ποιόν πραγματικά στηρίζει στις προεδρικές εκλογές.

Μια νύξη έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου το πρωί της Τετάρτης αλλά δεν δόθηκε οποιαδήποτε συνέχεια γύρω από το θέμα, το οποίο προκαλεί αναστάτωση στην Πινδάρου και την απειλεί με εσωστρέφεια σε μια κρίσιμη χρονική συγκυρία της προεκλογικής εκστρατείας.

Κωνσταντίνος Πετρίδης και Γιάννης Καρούσος διέψευσαν τις πληροφορίες του «Πολίτη» ότι υπουργοί προειδοποίησαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ακόμη και με παραιτήσεις γύρω από το θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλει να δώσει τέλος στο ζήτημα που προκλήθηκε και θα αναμένεται ότι θα προβεί σε δήλωση με την οποία θα ξεκαθαρίζει για μια ακόμη φορά ότι στηρίζει τον υποψήφιο της παράταξης, πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Με τη νέα του δήλωση, η οποία ίσως να γίνει και εντός της ημέρας, (Πέμπτη 27/10) ο Νίκος Αναστασιάδης θα επαναλάβει τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του προέδρου της παράταξης.

Πάντως όπως πληροφορείται το Τhemaonline, ο Νίκος Αναστασιάδης θεωρεί ως υπερβολικό το θόρυβο που προκάλεσε η αναφορά του στο Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ, ότι ο νέος πρόεδρος θα είναι ένας εκ των τριών συνεργατών του, ενώ τονίζει ότι σε πολλές περιπτώσεις έχει καταστήσει σαφές ότι στηρίζει την υποψηφιότητα Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου. Εν αναμονή της προεδρικής παρέμβασης στον ΔΗΣΥ έριξαν τους τόνους και δεν έδωσαν καμία συνέχεια, αντιλαμβανόμενοι τη ζημιά που προκαλεί η δημιουργία τεταμένου κλίματος ανάμεσα στο προεδρικό και την Πινδάρου.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top