Πάφος: Μετανάστες αρνήθηκαν ραντεβού στην ΥΑΜ - Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Πάφος: Μετανάστες αρνήθηκαν ραντεβού στην ΥΑΜ - Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Εξιτήριο πήραν τα μέλη τη Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών από το Νοσοκομείο Πάφου μετά την επίθεση που δέχτηκαν από πέντε πρόσωπα έξω από τα Επαρχιακά Γραφεία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης στην Πάφο το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τον επί καθήκοντι ιατρό, τα μέλη της Αστυνομίας έφεραν εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος.

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη πέντε προσώπων για υπόθεση επίθεσης, παρεμπόδισης των οργάνων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος τους, δημόσια εξύβριση, απειλή και αντίσταση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης πέντε πρόσωπα, από 15 μέχρι 51 ετών, οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους οικογενειακά μετέβησαν στα Επαρχιακά Γραφεία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης στην Πάφο με σκοπό να υποβάλουν κάποια γραπτή αίτηση.

Τους επεξηγήθηκε ότι οι υπηρεσίες αυτές γίνονται μόνο κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού, πράγμα που δεν αποδέχθηκαν, προκάλεσαν ανησυχία και στην συνέχεια φέρεται να επιτέθηκαν σε βάρος των επί καθήκοντι αστυνομικών, οι οποίοι προσπαθούσαν να επιβάλλουν την τάξη.

Ως αποτέλεσμα πέντε αστυνομικοί έφεραν ελαφριές σωματικές βλάβες, αναφέρει η Αστυνομία. Επίσης προκλήθηκαν ζημιές σε ατομική περιουσία δύο εκ των αστυνομικών.

Τα πέντε πρόσωπα συλλήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τελούν υπό κράτηση.

* Φωτογραφία αρχείου

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE