Τέλος στα σενάρια - Ταυτοποιήθηκε το πτώμα που εντοπίστηκε στο ελικοδρόμιο του ΓΝ Λεμεσού

Τέλος στα σενάρια - Ταυτοποιήθηκε το πτώμα που εντοπίστηκε στο ελικοδρόμιο του ΓΝ Λεμεσού

Μετά από σχεδόν τρεις βδομάδες από τον εντοπισμό σκελετωμένης σορού, πλησίον του ελικοδρομίου στο Νοσοκομείο της Λεμεσού, ήρθε η ταυτοποίηση.

Όπως αποκαλύφθηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, δόθηκε τέλος στα σενάρια για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ταυτοποίηση ήρθε μέσω της βάσης δεδομένων από τη Europol και η σορός ανήκει σε 40χρονο αλλοδαπό ο οποίος διέμενε στο νησί το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, είχε απασχολήσει τις αρχές για αρκετές υποθέσεις. Ο 40χρονος είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο της Κυπερούντας και είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Αναμένεται σύντομα να ενημερωθούν τα συγγενικά του πρόσωπα οι οποίοι διαμένουν στο εξωτερικό.

Σε επικοινωνία του ThemaOnline με την Αστυνομία, εκπρόσωπός της αρκέστηκε να επιβεβαιώσει ότι η σορός έχει ταυτοποιηθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE