ΕΛΛΑΔΑ

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Καρρά - Στο Νοσοκομείο ο λαϊκός τραγουδιστής

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Καρρά - Στο Νοσοκομείο ο λαϊκός τραγουδιστής

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Βασίλης Καρράς πριν από δέκα ημέρες, όπως έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου 5/11 και πλέον αναρρώνει στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Τι συμβαίνει την υγεία του Βασίλη Καρρά

Ο γνωστός τραγουδιστής χειρουργήθηκε στο «Διαβαλκανικό» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας και, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ONtime», η επέμβαση προγραμματίστηκε πριν από περίπου ένα μήνα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ακυρώθηκε η συνεργασία του με την Πάολα στο «Fever».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Βασίλης Καρράς είχε άλλη μία περιπέτεια με την υγεία του τον περασμένο Μάρτιο, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και έντονο πόνο στο στομάχι, κατά τη διάρκεια εμφάνισης του σε νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: Υouweekly.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top