ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιμενεργάτες Λάρνακας: Αναστέλλουν τα απεργιακά μέτρα - Καταλυτική η παρέμβαση Κούσιου - Δείτε φωτογραφίες

Λιμενεργάτες Λάρνακας: Αναστέλλουν τα απεργιακά μέτρα - Καταλυτική η παρέμβαση Κούσιου - Δείτε φωτογραφίες

Οι λιμενεργάτες και σημειωτές του λιμανιού Λάρνακας αποφάσισαν την αναστολή των απεργιακών τους μέτρων, μετά από παρέμβαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Κυριάκου Κούσιου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των συντεχνιών ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ - ΠΕΟ και ΟΜΕΠΕΓΕ -ΣΕΚ, σε Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο οίκημα της ΠΕΟ Λευκωσίας, οι λιμενεργάτες αποφάσισαν αναστολή των απεργιακών τους μέτρων, μετά από παρέμβαση του κ. Κούσιου για ακύρωση της συνεδρίας του Λιμενικού Συμβουλίου Λάρνακας που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή και ορισμό συνάντησης στο Γραφείο του τη Δευτέρα στις 12.00μ.μ. για επίλυση του ζητήματος της ολοκλήρωσης της λιμενεργατικής εργασίας στον μόλο, στην παρουσία και του Υπουργού Μεταφορών, Γιάννη Καρούσου και όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.

Νωρίτερα οι απεργοί είχαν πραγματοποιήσει εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Μεταφορών, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου.

Η ανακοίνωση της ΠΕΟ:

Οι απεργοί στο λιμάνι Λάρνακας διαδήλωσαν έξω από το υπουργείο Μεταφορών..

Αποφάσισαν αναστολή των απεργιακών μέτρων, παραμένοντας ενωμένοι και σε ετοιμότητα, διεκδικώντας τα δικαιώματα τους.

Οι λιμενεργάτες και σημειωτές του λιμανιού Λάρνακας μετά τη συζήτηση που είχαν με το Γιάννη Νικολαΐδη Αν. Γενικό Διευθυντή του υπουργείου Μεταφορών, πραγματοποίησαν σήμερα 10/11/2022 Γενική Συνέλευση στο οίκημα της ΠΕΟ Λευκωσίας. Ενημερώθηκαν για τις παρεμβάσεις των Συντεχνιών τους, της Γ. Γ. της ΠΕΟ Σ. Χαραλάμπους, του Υπουργού Εργασίας κ. Κυριάκου Κούσιου και άλλων και αποφάσισαν αναστολή των απεργιακών μέτρων.

Με την αναστολή των μέτρων ακυρώνεται η αυριανή συνεδρία του Λιμενικού Συμβουλίου Λάρνακας και ορίστηκε συνάντηση τη Δευτέρα 14/11/2022 και ώρα 12.00 μ.μ. για επίλυση του ζητήματος της ολοκλήρωσης της λιμενεργατικής εργασίας στο μόλο, στην παρουσία και των Υπουργού Μεταφορών, του υπουργού του ΥΕΠΚΑ και όλων των εμπλεκόμενων μερών.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top