ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πήγε «μέσα» για διαρρήξεις, τον "τσάκωσαν" και για βιασμό σε βάρος 27χρονης Ελληνοκύπριας!

Πήγε «μέσα» για διαρρήξεις, τον "τσάκωσαν" και για βιασμό σε βάρος 27χρονης Ελληνοκύπριας!

Όπως προϊδεάζει και ο τίτλος, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας συνελήφθη για διάρρηξη αλλά αποδείχθηκε ότι διέπραξε και βιασμό. Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια για την αστυνομία, δηλαδή.

30χρονος από τη Ρουμανία συνελήφθη την Τετάρτη (15/07) για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. Από τον ύποπτο λήφθηκαν παρειακά επιχρίσματα, τα οποία τον συνέδεσαν με υπόθεση βιασμού σε βάρος 27χρονης Ελληνοκύπριας.

Η τελευταία είχε κάνει καταγγελία στην αστυνομία πως είχε πέσει θύμα βιασμού στις  7 Ιουνίου του 2015. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, βγαίνοντας μεθυσμένη από νυκτερινό κέντρο διασκέδασης στη Λευκωσία, άγνωστο άτομο που μιλούσε σπαστά ελληνικά προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει…


Αυτή τον εμπιστεύτηκε και του ζήτησε να τη μεταφέρει σπίτι της. Μπήκε, λοιπόν, στο αυτοκίνητο του 30χρονου. Ο τελευταίος, όμως, είχε άλλα σχέδια, καθώς την οδήγησε στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου Καϊμακλίου, όπου και την βίασε παρά την αντίδρασή της και τις φωνές της.

Ο 30χρονος Ρουμάνος, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες της κοπέλας, την απείλησε ότι αν δεν σταματήσει να φωνάζει θα την σκότωνε. Και σαν… κερασάκι στην τούρτα, την εγκατέλειψε ξυπόλυτη στον χώρο (το κινητό της και η τσάντα της έμειναν στο αυτοκίνητο του δράστη), όπου περίοικοι την εντόπισαν και της έδωσαν παπούτσι και σεντόνι για να μην κρυώνει. Ακολούθως  επικοινώνησαν με φιλικό της πρόσωπο που την παρέλαβε και την μετέφερε στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών. Εκεί διαπιστώθηκε ότι έφερε εκχύμωση βραχίονα και εκδορές στο γόνατο καθώς και μια μουντζούρα στην κνήμη που δημιουργήθηκε από επαφή με την άσφαλτο. Ακόμη λήφθηκαν δυο κολπικά επιχρίσματα.

Αυτά τα επιχρίσματα έμελλε να… κάψουν τον Ρουμάνο, αφού ταυτοποιήθηκαν με τα δικά του που λήφθηκαν για τις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Φυσικά η ιστορία του 30χρονου ήταν πολύ διαφορετική, αφού φέρεται να είπε ότι έκανε έρωτα με την 27χρονη και ότι την εγκατέλειψε επειδή έκανε εμετό έξω από το αυτοκίνητο…


Σε βάρος του υπόπτου εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top