ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ: Η ενότητα του Δημοκρατικού Συναγερμού εγγυάται τη σταθερή, ασφαλή πορεία του τόπου μας

Αβέρωφ: Η ενότητα του Δημοκρατικού Συναγερμού εγγυάται τη σταθερή, ασφαλή πορεία του τόπου μας

Στο ένατο μνημόσυνο του Γλαύκου Κληρίδη , ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου και υποψήφιος για την Προεδρία 2023, έδωσε μια υπόσχεση «Θα μείνουμε αταλάντευτοι στις αρχές και τις αξίες για τις οποίες ίδρυσε τον Δημοκρατικό Συναγερμό».

 

Αυτούσια η δήλωση:

Ο Γλαύκος Κληρίδης το 1976 ίδρυσε τον Δημοκρατικό Συναγερμό πάνω σε τέσσερις αρχές και αξίες. Τον αγώνα για επανένωση του τόπου μας, τον ευρωπαϊκό και δυτικό προσανατολισμό της χώρας μας, μια ελεύθερη και δυνατή οικονομία και αξιοπρεπείς πολίτες. Αυτές τις αξίες και αρχές που υπηρετούμε και σήμερα. Η ενότητα του Δημοκρατικού Συναγερμού εγγυάται τη σταθερή, ασφαλή πορεία του τόπου μας. Σήμερα στο ένατο μνημόσυνο του Γλαύκου Κληρίδη δίνουμε μια υπόσχεση: Θα μείνουμε αταλάντευτοι στις αρχές και τις αξίες για τις οποίες ίδρυσε τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα είναι απέναντι και από σκέψεις για διχοτόμηση ή παράταση του στάτους κβο. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα είναι απέναντι από αντιευρωπαϊκές δυνάμεις. Και θα είναι απέναντι από αυτούς που θέτουν σε κίνδυνο τα γερά θεμέλια της οικονομίας.

Βαδίζουμε στο δρόμο του Γλαύκου Κληρίδη, τιμώντας τις παρακαταθήκες του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top