ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΙΟΝ WAFER - Οι νέες γκοφρέτες της ΙΟΝ είναι εδώ!

ΙΟΝ WAFER - Οι νέες γκοφρέτες της ΙΟΝ είναι εδώ!

Για περισσότερο από 50 χρόνια στη Κύπρο, η ΙΟΝ προσφέρει προϊόντα απόλαυσης με την ίδια φροντίδα και αφοσίωση, καθώς και με τις υψηλότερες προδιαγραφές, γι’ αυτό άλλωστε βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων μας.

Εξελίσσεται συνεχώς ανάλογα με τις νέες τάσεις και ανάγκες της εποχής παραμένοντας πιστή στις βασικές της αρχές, ποιότητα και γεύση. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η ΙΟΝ εμπλουτίζει την γκάμα της και φέτος με τη προσθήκη της νέας σειράς γκοφρέτας, ΙΟΝ WAFER.

Η νέα σειρά γκοφρέτας ΙΟΝ είναι ειδικά φτιαγμένη για τους οπαδούς της αυθεντικής ανάλαφρης γκοφρέτας, χωρίς γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες, χρωστικές ουσίες, και συντηρητικά, όπως και όλα τα προϊόντα ΙΟΝ.

Φέρει την ποιότητα και την εγγύηση της ΙΟΝ και έρχεται να καλύψει την ανάγκη για ένα ελαφρύ και ποιοτικό snack on-the-go, με υψηλές διατροφικές αξίες, για κάθε στιγμή της ημέρας.

Η νέα σειρά ΙΟΝ WAFER διατίθεται στην αγορά σε τρεις διαφορετικές γεύσεις:
-ION WAFER Cocoa: κλασική γκοφρέτα χωρίς επικάλυψη σοκολάτας με γέμιση κακάο.
-ΙΟΝ WAFER Cocoa με βάφλα ολικής άλεσης: γκοφρέτα με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, κατάλληλη για τους λάτρεις της ισορροπημένης διατροφής.
-ΙΟΝ WAFER Cocoa με Stevia: γκοφρέτα με κακάο χωρίς ζάχαρη, με Stevia, μια απολαυστική πρόταση που θα αγαπηθεί από τους οπαδούς της διατροφής χωρίς ζάχαρη και όχι μόνο!

Όλες οι ΙΟΝ WAFER διατίθενται σε συσκευασία των 50γρ.

Βρείτε τις νέες ΙΟΝ WAFER σε όλες στις υπεραγορές, μεγάλα περίπτερα, φούρνους και σε άλλα σημεία πώλησης.

Οι σοκολάτες ΙΟΝ εισάγονται και διανέμονται στην Κύπρο από την Εταιρεία Laiko Cosmos Trading Ltd.

Fb: www.facebook.com/IONgiapanta/
Instagram: @ion_cyprus

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top