ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος
Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.
Η πληροφορία στην Αστυνομία δόθηκε γύρω στις 5.30 το απόγευμα, ότι οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά, μετέβη γύρω στις 3 το απόγευμα για πεζοπορία σε μονοπάτι της φύσης στο Τρόοδος.
Η οικογένεια σε κάποια στιγμή έχασε τον προσανατολισμό της και λόγου του σκότους ζήτησε τη βοήθεια της Αστυνομίας.
Μέλη της Αστυνομίας, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα εντόπισαν την οικογένεια σε απόμερο σημείο, τρία περίπου χιλιόμετρα από το σημείο, όπου είχε αρχίσει την πεζοπορία.
Η οικογένεια μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην τοποθεσία όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό της. Στην περιοχή επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
Οι πολίτες ευχαρίστησαν τα μέλη της Αστυνομίας για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια τους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις