LIFESTYLE

Βαρύ χτύπημα της μοίρας για πολύ γνωστό χορογράφο: Διαγνώστηκε με καρκίνο o ίδιος και μια μέρα μετά πέθανε η μητέρα του

Βαρύ χτύπημα της μοίρας για πολύ γνωστό χορογράφο: Διαγνώστηκε με καρκίνο o ίδιος και μια μέρα μετά πέθανε η μητέρα του

Ο Caroly Vamos είναι ένας από τους πιο γνωστούς χορογράφους, που για πολλά χρόνια τον βλέπαμε στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά, που δεν τον αποχωριζόταν στα show της.

Με μια ανακοίνωσή του στο Facebook θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. 

«Τι έχω στο μυαλό μου!!; Χμμμ ας δούμε.... 1. Πριν από δύο εβδομάδες χρειάστηκε να κάνω μια εγχείρηση... 2 Και έμαθα ότι έχω καρκίνο.... 3. Μια μέρα μετά έχασα τη μητέρα μου, έτσι μια μέρα μετά την κηδεία της γύρισα στην Ελλάδα όπου όλα δείχνουν να είναι άνω κάτω για να συνεχίσω μια σειρά δυσάρεστων εξετάσεων και να πρέπει να ξεκινήσω χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Τι έχω στο μυαλό μου!!; Τους φίλους και την οικογένειά μου. Αυτοί είναι στο μυαλό μου! Με στηρίζουν τόσο πολύ! Νιώθω ευλογημένος που τους έχω κοντά μου. Ζώντας μακριά από την οικογένειά μου, οι φίλοι μου έγιναν οικογένεια για μένα. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ. Μου δίνετε δύναμη, μου τραβάτε καμιά σφαλιάρα να συνέλθω όταν χάνω την πίστη μου. Μου υπενθυμίζετε κάθε λεπτό της ημέρας ότι η ζωή δεν σταματάει εδώ και ότι πρέπει να είμαστε συγκροτημένοι όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Η ζωή είναι ένα δώρο αλλά δεν το καταλαβαίνουμε μέχρι που κινδυνεύουμε να τη χάσουμε. Λοιπόν, απολαύστε κάθε λεπτό της. Να είστε δίκαιοι με τον εαυτό σας και με τον κόσμο γύρω σας. Φίλοι μου! Σας ευχαριστώ για όλα. Σας αγαπώ που με αγαπάτε. Και όσοι σκέφτεστε διαφορετικά.... Kiss my white Hungarian ass! Δεν θα πάω πουθενά. Είμαι εδώ και θα μείνω...» έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο Facebook ο Caroly Vamos. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top