LIKE ONLINE

Απίστευτη... γκάφα από άντρα στην Ταϊλάνδη - Έκανε στάση για να πάει τουαλέτα και ξέχασε πίσω την γυναίκα του

Απίστευτη... γκάφα από άντρα στην Ταϊλάνδη - Έκανε στάση για να πάει τουαλέτα και ξέχασε πίσω την γυναίκα του

Ένας οδηγός από την Ταϊλάνδη έχει γίνει θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο, αφού ξέχασε την γυναίκα του, όταν έκανε στάση για να πάει στην τουαλέτα. Γεγονός που την ανάγκασε να περπατήσει πάνω από 20 χιλιόμετρα, ώστε για να ζητήσει βοήθεια. Ο Boontom Chaimoon δήλωσε: «Πίστευα πως η γυναίκα μου βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα». Μόλις αντίκρισε την σύζυγο του, της ζήτησε κατευθείαν συγνώμη.

Το λάθος μπορεί να προβεί μοιραίο και να επηρεάσει την σχέση του ζευγαριού, ανέφερε η γυναίκα σε τηλεοπτικό μέσο της χώρας. Όλα ξεκίνησαν ανήμερα των Χριστουγέννων, όταν το ζεύγος ήταν στο δρόμο, για να πάνε στο χωριό του άνδρα και να γιορτάσουν.

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που ο σύζυγός της είπε ότι έπρεπε επειγόντως να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα και στάθμευσε το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου. Η γυναίκα φέρεται να ρώτησε το άλλο της μισό, γιατί δεν σταμάτησε σε ένα βενζινάδικο.

Η γυναίκα με την σειρά της κατέβηκε από το αμάξι, καθώς είχε πόνους στην κοιλιακή της χώρα. Με την επιστροφή του ο σύζυγος έβαλε μπρος στο αμάξι και έφυγε. Είχε ξεχάσει όμως κάτι. Όταν η σύζυγος επέστρεψε αντιλήφθηκε πως το αμάξι έλειπε και αναρωτήθηκε που ήταν. Κοίταξε δεξιά, κοίταξε αριστερά αλλά πουθενά. Έτσι βρήκε τον εαυτό της να περιμένει στην άκρη του δρόμου μέσα στο σκοτάδι.

Νιώθοντας χαμένη και φοβισμένη, η γυναίκα αποφάσισε να περπατήσει μέχρι το πλησιέστερο χωριό, το οποίο βρισκόταν 20 χιλιόμετρα μακριά. Μετά από ένα φαινομενικά ατελείωτο οδοιπορικό, έφτασε στον προορισμό της στις 5 το πρωί. Κατευθείαν πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Ωστόσο, η οδύσσεια της δεν είχε τελειώσει, καθώς δεν γνώριζε τον αριθμό του συζύγου της και σύμφωνα με πληροφορίες είχε αφήσει το δικό της τηλέφωνο μέσα σε μια τσάντα στο αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί είχαν καλέσει πάνω από 20 φορές, αλλά κανείς δεν το είχε σηκώσει.

Μόλις στις 8 το πρωί οι αρχές κατάφεραν τελικά να επικοινωνήσουν με τον άντρα της, ο οποίος είχε απομακρυνθεί. Μόλις άκουσε τι είχε κάνει, ο Bontoom γύρισε γρήγορα.

Όταν ρωτήθηκε πώς μπόρεσε να οδηγήσει τόσο μακριά χωρίς να αντιληφθεί την απουσία της, είπε ότι νόμιζε ότι κοιμόταν στο πίσω κάθισμα όλη την ώρα. Μετά την επιστροφή του ζήτησε συγγνώμη από τη σύζυγό του.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top