Οδηγός στην Ταϊλάνδη έκανε στάση για να πάει τουαλέτα και φεύγοντας ξέχασε...τη γυναίκα του

Οδηγός στην Ταϊλάνδη έκανε στάση για να πάει τουαλέτα και φεύγοντας ξέχασε...τη γυναίκα του

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένας οδηγός από την Ταϊλάνδη για τον πιο απίθανο λόγο.

Ο Boontom Chaimoon, όπως ονομάζεται, έκανε στάση για τουαλέτα και ξέχασε να πάρει τη γυναίκα του φεύγοντας. Σαν αποτέλεσμα, εκείνη περπάτησε πάνω από 20 χιλιόμετρα, για να ζητήσει βοήθεια.

«Πίστευα πως η γυναίκα μου βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα», δήλωσε ο Boontom και της ζήτησε συγγνώμη.

Όλα έγιναν ανήμερα των Χριστουγέννων, όταν το ζευγάρι ήταν καθ’ οδόν  για το χωριό του άνδρα, προκειμένου να περάσουν τις γιορτές οικογενειακά.

Κάποια στιγμή ο οδηγός χρειάστηκε να πάει τουαλέτα και στάθμευσε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου. Η γυναίκα είχε πόνους στην κοιλιά της και κατέβηκε και αυτή από το αμάξι. Ωστόσο, όταν ο σύζυγός της επέστρεψε έβαλε μπρος και έφυγε χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει ότι η αγαπημένη του απουσίαζε.

Όταν η σύζυγος επέστρεψε στο σημείο αντιλήφθηκε πως το αμάξι έλειπε. Για ώρες περίμενε στην άκρη του δρόμου, ώσπου αποφάσισε να περπατήσει μέχρι το πλησιέστερο χωριό, το οποίο βρισκόταν 20 χιλιόμετρα μακριά.

Ήταν 5:00 το πρωί όταν έφτασε στον προορισμό της και κατευθείαν πήγε στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί συνάντησε άλλα εμπόδια, καθώς δεν γνώριζε τον αριθμό του συζύγου της και είχε αφήσει το δικό της κινητό στο αμάξι, το οποίο καλούσε αλλά δεν το σήκωνε κανείς.

Μετά από ώρες, ο σύζυγός της -επιτέλους- εντοπίστηκε και έσπευσε να τη συναντήσει. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησε πώς δεν αντιλήφθηκε την απουσία της απάντησε ότι νόμιζε ότι κοιμόταν στο πίσω κάθισμα.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE