ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φ. Λεβέντης: «Τονωτική ένεση» οι γιορτές αλλά όχι επαρκής - «Μερικές επιχειρήσεις έμειναν κλειστές» - Αυξημένες καταγγελίες για ηχορύπανση  

Φ. Λεβέντης: «Τονωτική ένεση» οι γιορτές αλλά όχι επαρκής - «Μερικές επιχειρήσεις έμειναν κλειστές» - Αυξημένες καταγγελίες για ηχορύπανση   

Ο Γ.Γ του Παγκύπριου Συνδέσμου ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής, Φάνος Λεβέντης μίλησε στο ThemaOnline για το πώς κινήθηκε η αγορά των επιχειρήσεων τις μέρες των γιορτών.

«Η περίοδος των γιορτών προσφέρεται για να εργαστούν περισσότερο οι επιχειρήσεις ώστε να καλύψουν τις ζημιές από την πανδημία και την ακρίβεια. Μερικές επιχειρήσεις επέλεξαν να παραμείνουν κλειστές επειδή δεν είχαν κάτι να προσφέρουν, το απαραίτητο προϊόν», είπε συγκεκριμένα.

«Αυτοί που επέλεξαν να λειτουργήσουν διαμόρφωσαν τα μενού τους και τα εορταστικά τους προγράμματα με τέτοιο τρόπο ώστε να προσελκύσουν τους επισκέπτες. Στη πλειοψηφία τα πράγματα πήγανε πολύ καλά, σε ικανοποιητικό επίπεδο», συμπλήρωσε.

«Ήταν μία σημαντική ένεση η οποία παρατείνει τη ζωή των κέντρων αναψυχής αλλά οι λίγες μέρες των γιορτών δεν είναι αρκετές για να καλύψουν τη ζημιά αυτών των 2 χρόνων», είπε.

Όσο αφορά ακρίβεια και ηλεκτρισμό ο κύριος Λεβέντης σημείωσε ότι «αναμένουμε ότι οι λογαριασμοί του ρεύματος θα έρθουν μειωμένοι λόγω του ότι οι τιμές των καυσίμων έπεσαν»

«Η πολιτεία πρέπει να τάσσεται στο πλευρό των επιχειρηματιών και όχι να είναι απέναντι. Οφείλει να λειτουργεί με πιο αυστηρό έλεγχο στις τιμές που αυξάνονται με συγκεκριμένα επιχειρήματα», εξήγησε.

Προβλήματα ωστόσο παρουσιάστηκαν τις μέρες των γιορτών με το θέμα της ηχορύπανσης, κυρίως στην επαρχία Πάφου, όπως ανέφερε ο κύριος Λεβέντης, τονίζοντας πως υπήρξαν αυξημένες καταγγελίες.

«Αυτή τη περίοδο θα έπρεπε να επιδειχτεί η μέγιστη κατανόηση γιατί αυτές οι επιχειρήσεις περίμεναν τις μέρες αυτές για να εργαστούν»

«Δεν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου αν κάποιος εξασφάλισε την άδεια αυτή την περίοδο, εξάλλου οι άδειες έληγαν τέλος του χρόνου», κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top