Ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν παιδί θα πρέπει να αποφεύγουν το «σεξ στα γρήγορα»

Ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν παιδί θα πρέπει να αποφεύγουν το «σεξ στα γρήγορα»

Τα ζευγάρια που προσπαθούν να κάνουν παιδί θα πρέπει να αποφεύγουν το «σεξ στα γρήγορα», σύμφωνα με νέα έρευνα.

Οι γιατροί του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ δήλωσαν ότι οι υποψήφιοι γονείς θα πρέπει να επικεντρωθούν στο να «διασκεδάζουν» μεταξύ τους και να μη παραλείπουν τα προκαταρκτικά.

Οι ειδικοί δήλωσαν ότι με αυτή τη διαδικασία θα ενισχυθεί ο αριθμός των σπερματοζωαρίων των ανδρών καθώς θα έχουν μεγαλύτερη διέγερση.

Γράφοντας στο περιοδικό Reproductive Biology and Endocrinology, οι ειδικοί εξέτασαν 63 δότες σπέρματος που παρέδωσαν πολλά δείγματα σε κλινική.

Διαπίστωσαν ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, οι μετρήσεις ήταν 58% υψηλότερες όταν οι άνδρες χρησιμοποιούσαν πορνό εικονικής πραγματικότητας.

Αυτό, λένε οι ειδικοί, οφείλεται στο γεγονός ότι τους έκανε να αισθάνονται σαν να παίρνουν μέρος στην εμπειρία και όχι απλώς να παρακολουθούν.

Ο Allan Pacey, καθηγητής ανδρικής υγείας στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ, δήλωσε ότι η μελέτη αποδεικνύει ότι το καλό σεξ μπορεί να βοηθήσει τα ζευγάρια που προσπαθούν να συλλάβουν ένα μωρό.

«Δεν πρόκειται μόνο για ένα γρήγορο σεξ την ημέρα του μήνα που η γυναίκα έχει ωορρηξία. Υπάρχουν όλο και περισσότερες αποδείξεις ότι οι άνδρες παράγουν καλύτερα δείγματα σπέρματος για τη σύλληψη όταν έχουν διέγερση», δήλωσε στη Daily Mail.

Ο ειδικός σε θέματα γονιμότητας και ιατρικός σύμβουλος της Twoplus Fertility, Dr Michael Eisenberg, δήλωσε προηγουμένως ότι υπάρχει μια σειρά από πράγματα που μπορείτε να κάνετε αν δυσκολεύεστε να συλλάβετε.

Εξήγησε ότι η αποφυγή του γρήγορου φαγητού είναι το κλειδί, καθώς μελέτες έχουν δείξει στο παρελθόν ότι η πρόσληψη τρανς λιπαρών συνδέεται με χαμηλότερη γονιμότητα.

Ο Dr. Eisenberg είπε επίσης ότι το να κάνετε τακτικό σεξ - σημαίνει περισσότερες πιθανότητες σύλληψης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE