LIFESTYLE

MasterChef 2023: Επιστρέφει με μεγάλες αλλαγές και οι εκπλήξεις - Οι πρώτες πληροφορίες

MasterChef 2023: Επιστρέφει με μεγάλες αλλαγές και οι εκπλήξεις - Οι πρώτες πληροφορίες

Το 2022 έφυγε, το «MasterChef 2023» έρχεται! Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής συνεχίζει για άλλη μία συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο STAR και καθηλώνει.

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας του Αϊ-Βασίλη, της κοπής της βασιλόπιτας, της αναζήτησης του τυχερού που θα κερδίσει το νόμισμα. Για όλους τους άλλους. Για το STAR ο Ιανουάριος είναι ο μήνας της πρεμιέρας του «MasterChef 2023», με τους τρεις σεφ κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, έτοιμους να κλέψουν ξανά την παράσταση.

Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, άλλωστε, αφού η αναζήτηση του νέου MasterChef είναι πάντοτε συναρπαστική. Φέτος όσο ποτέ, ίσως, άλλοτε, καθώς μελετημένες αλλαγές και έξυπνες προσθήκες ανεβάζουν το σασπένς.

Θα είναι πολλές οι αλλαγές και πολλά τα καινούρια στοιχεία. Θα έχει πάρα πολλές εκπλήξεις και θα είναι εντελώς διαφορετικό. Η βασική διαφορά είναι ότι φέτος δεν θα υπάρχουν επιστροφές παικτών, και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Οι παίκτες θα πρέπει να μαγειρεύουν κάθε φορά σαν να είναι η τελευταία τους φορά, γιατί όντως μπορεί να είναι η τελευταία μέρα που θα φοράνε την πολύτιμη ποδιά του MasterChef. Επίσης, θα υπάρχει και χρηματικό έπαθλο, καθώς σε κάθε δοκιμασία θα δίνονται και χρήματα σε αυτούς που κερδίζουν, ενώ η δομή με τις δοκιμασίες, το πώς θα είναι και τι θα συμβαίνει σε κάθε δοκιμασία, αλλάζει ριζικά.

Ωστόσο, κάτι παραμένει σταθερό: οι τρεις αγαπημένοι, καταξιωμένοι σεφ κριτές και η καταπληκτική μεταξύ τους χημεία, οι γνώσεις τους στη μαγειρική, το πηγαίο χιούμορ, οι απίθανες ατάκες, η έμφυτη ευγένεια, που αποτελεί έμπνευση και παράδειγμα, αλλά και ο σεβασμός με τον οποίο αντιμετωπίζουν κάθε διαγωνιζόμενο.

Οι τρεις σεφ, λοιπόν, επιστρέφουν στον αγαπημένο τους, γνώριμο τόπο του μαγειρικού εγκλήματος! Το ξεκαρδιστικό, αυτοσαρκαστικό trailer, εμπνευσμένο από την κοινή πλέον, γλυκιά καθημερινότητα των σεφ ως μπαμπάδων, είναι ένα πρώτο δείγμα του υψηλού και άρτιου επιπέδου παραγωγής.

Ασφαλώς και αυτή την τηλεοπτική σεζόν στο επίκεντρο, όπως πάντα, θα είναι η γαστρονομία. Θα υπάρχουν απρόβλεπτες δοκιμασίες που αναδεικνύουν το επίπεδο της μαγειρικής εξέλιξης, πολλές εξωτερικές δοκιμασίες και απαιτητικά γυρίσματα με σπουδαία έπαθλα σε κάθε διαγωνιζόμενο. Καλεσμένοι θα είναι οι σπουδαιότεροι Έλληνες και ξένοι σεφ, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν τιμηθεί με κορυφαίες διακρίσεις στον τομέα τους, αλλά και ξεχωριστές προσωπικότητες που θα τιμήσουν με την παρουσία τους το τηλεοπτικό φαινόμενο «MasterChef»! Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η διαχρονική προσπάθεια του «MasterChef» να συστήσει στο κοινό τα ελληνικά προϊόντα μέσα από ποικίλες πρωτοβουλίες, με ειδικά αφιερώματα στις τοπικές κουζίνες και στους καινοτόμους παραγωγούς, ενώ ούτε φέτος θα απουσιάσουν οι φιλανθρωπικές και κοινωνικές δράσεις, on και off camera.

«MasterChef», το δυναμικό brand, με πολλά χρόνια επιτυχίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, που βρίσκεται στο top 5 των διαχρονικά πιο δημοφιλών format παγκοσμίου και προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 50 χώρες, ο μεγαλύτερος μαγειρικός τηλεοπτικός διαγωνισμός, συνώνυμος της επιτυχίας, ο απόλυτος κυρίαρχος τόσο στο είδος του όσο και στην prime time τηλεοπτική ζώνη, ετοιμάζεται να κατακτήσει και πάλι την κορυφή! Μείνετε συντονισμένοι, καθώς, ως δυναμικό project που είναι, εξελίσσεται, ανανεώνεται διαρκώς και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και όχι μόνο της τηλεοπτικής συνήθειας.

Πηγή: Πρώτο θέμα/gossip-tv.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top