ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρικές Φυλακές: Πώς οδηγήθηκε στην αυτοχειρία – Η επίσκεψη της κοπέλας του και το τηλεφώνημά της

Κεντρικές Φυλακές: Πώς οδηγήθηκε στην αυτοχειρία – Η επίσκεψη της κοπέλας του και το τηλεφώνημά της

Διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας βρίσκεται από την Τρίτη (21/7) ο κρατούμενος που αποπειράθηκε να βάλει τέρμα στην ζωή του.

Οι πήγες αναφέρουν πως ο 35χρονος Ελληνοπόντιος την Κυριακή είχε επισκεπτήριο από την σύντροφό του. Μάλιστα, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ήταν ψυχρή και απόμακρη.

 Την επομένη ημέρα φαίνεται πως τηλεφώνησε στον 35χρονο φίλο της, ζητώντας του να χωρίσουν κι αυτός μη μπορώντας να αντέξει το κτύπημα αυτό, αποφάσισε να θέσει τέρμα στην ζωή του.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως ο ίδιος ζήτησε να μεταφερθεί στις φύλακες της Ελλάδας για να μετακόμιζαν και η δυο τους μαζί. Και ενώ το αίτημα του εξεταζόταν από τις Αρχές, βρέθηκε να χαροπαλεύει...

Μπορεί να γλύτωσε από βέβαιο θάνατο, όμως η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ κρίσιμη, καθώς σύμφωνα με τα όσα μας ανέφεραν ο εγκέφαλος του υπέστη ζημία λόγω έλλειψης οξυγόνου.

Ο λόγος, μάλιστα, που ο ίδιος εκτίει ποινή φυλάκισης στις Κεντρικές Φύλακες, είναι γιατί σκότωσε πριν από μερικά χρόνια τη σύζυγο του για τα μάτια της ερωμένης του!

Ι.Μάντζιηπα 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top