ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θα φρίξετε: Έπαιρνε την κρατική χορηγία για τους παραπληγικούς και «πλούμιζε» με αυτή μέχρι και σε γάμο! Δείτε τις αποδείξεις ντοκουμέντα

Θα φρίξετε: Έπαιρνε την κρατική χορηγία για τους παραπληγικούς και «πλούμιζε» με αυτή μέχρι και σε γάμο! Δείτε τις αποδείξεις ντοκουμέντα

Η πρωτοφανής υπόθεση της Αθλητικής Ομοσπονδίας Παραπληγικών Κύπρου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων.

Του Φάνη Μακρίδη

Μετά από τους  ελέγχους που έγιναν στα λογιστικά βιβλία της εν λόγω Ομοσπονδίας, διαπιστώθηκε πως η διαχείριση των χρημάτων των φορολογούμενων δεν αφορούσε μόνο αθλητικές δραστηριότητες, κι αυτό ώθησε τον ΚΟΑ να στείλει σχετικά στοιχεία στην Γενική Εισαγγελία.

Το νεότερο είναι ότι εδώ και δυο μήνες ο φάκελος (μετά από ενέργειες της νομικής υπηρεσίας) κατέληξε στο ΤΑΕ Αρχηγείου, που ήδη ασχολείται με τη διερεύνηση της υπόθεσης. 

Θυμίζουμε ότι τα οικονομικά… παράδοξα σε σχέση με την ΑΟΠΑΚ που διαχειριζόταν λεφτά των φορολογούμενων (βλ. κρατική χορηγία από ΚΟΑ) ήταν πολλά, αφού κάποια χρήματα –σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουμε στη διάθεσή μας- εξυπηρετούσαν μη αθλητικούς σκοπούς. Μέχρι και σε φακελάκι γάμου κατέληξε κάποιο ποσό!

Παρουσιάζουμε τα οικονομικά παράδοξα με ντοκουμέντα:

• Σύμφωνα με τιμολόγιο, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ανδρέας Στυλιανού, επισκέφτηκε γιατρό για προσωπικές εξετάσεις μέσω υπερήχου που στοίχισαν 300 ευρώ. Γιατί έπρεπε αυτά να τα πληρώσει ο φορολογούμενος;

• Αγοράστηκε εκτυπωτής έναντι 172.50 ευρώ και το τιμολόγιο ανέφερε το ασφαλιστικό γραφείο του πρόεδρου της ΑΟΠΑΚ Ανδρέα Στυλιανού . Ο τελευταίος έσβησε το όνομα της εταιρείας του με στυλό, έγραψε από κάτω το όνομα της Αθλητικής Ομοσπονδίας και στη συνέχεια έστειλε και την απόδειξη στον Οργανισμό για να δικαιολογήσει τα… αθλητικά έξοδα.

• Ο πρόεδρος της ΑΟΠΑΚ Ανδρέας Στυλιανού χρέωσε με 1000 ευρώ για εξυπηρετήσεις που έκανε για την Ομοσπονδία που υπηρετούσε. Τηλεφωνήματα κτλ. Αφού δεν ήταν σε θέση να υπηρετήσει τον ευγενή αυτό σκοπό, γιατί θέλησε να αναλάβει την προεδρία;

• Και φτάνουμε στο πιο… μυθικό: Από το μπλοκ της Ομοσπονδίας «κόπηκε» μια επιταγή που κατέληξε σε φακελάκι… χαιρετούρας σε γάμο. Ο άνθρωπος έβαλε επιταγή 200 ευρώ για το γάμο φίλου του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top