ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων – Μαρτυρία ότι η μάνα ήταν ο «κράχτης»

Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων – Μαρτυρία ότι η μάνα ήταν ο «κράχτης»

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις σε ό,τι αφορά τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης στη Λεμεσό.

Οι ανακριτικές αρχές ξεκίνησαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της πολύ δύσκολης υπόθεσης βιασμών που καταγγέλθηκε στην αστυνομία τον Ιούνιο. Από τη διερεύνηση των ανακριτών της υπόθεσης προκύπτουν καθημερινά νέα στοιχεία.

Οι πληροφορίες μας, λένε ξεκάθαρα πως σύμφωνα με τις καταθέσεις η 64χρονη μάνα γνώριζε όλα όσα συνέβαιναν στο σπίτι της, παρόλο που μέχρι και σήμερα κρατά το στόμα της κλειστό, χωρίς να παραδέχεται οτιδήποτε.

Στην κατοχή των ανακριτών βρίσκεται ογκωδέστατο μαρτυρικό υλικό από τα θύματα των 4 κατηγορούμενων, ενώ η μαρτυρία κλειδί που κατέχει η Αστυνομία έρχεται να δώσει άλλη διάσταση.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη μαρτυρία, η μάνα έκανε και εκείνη το δικό της παιχνίδι ικανοποιώντας μάλιστα τις αρρωστημένες ορέξεις του άντρα της. Μάλιστα, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η ίδια η μάνα είχε ένα καλοστημένο κόλπο ώστε τα ανήλικα τότε παιδιά να κακοποιηθούν. Φέρεται να έκανε διευθετήσεις ώστε τα παιδιά να έρθουν στο σπίτι της για να μείνουν.

 Όλα όσα έγιναν, διαδραματίστηκαν την δεκαετία του 1990. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο πατέρας είχε παρενοχλήσει πολύ πιο πριν κι άλλα παιδιά.

Στην κατοχή του ενός εκ των δυο γιων βρέθηκε μεγάλη ποσότητα από dvd ερωτικών ταινιών. Μιλάμε για 275 dvd!

 Φαίνεται πως ο δικηγόρος του ενός κατηγορούμενου έταζε στον πελάτη πως την Τρίτη (21/7) θα αφηνόταν ελεύθερος, καθώς ο ίδιος είχε ήδη παραδεχτεί ορισμένες από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Μάλιστα, μέσα στην δικαστική αίθουσα έλεγε στον πελάτη του να κάνει λίγη υπομονή. Το στυλάκι του δε από την άλλη απέναντι στους ανακριτές ήταν πως είναι μια υπόθεση πριν από 20 χρόνια, υποτιμώντας τα αδικήματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Ερχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες - Ολα όσα περιλαμβάνει το καιρικό «μενού»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ» : «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Eurovision 2024: Σκόνη και θρύψαλα έκανε ο Ελβετός το βραβείο του - Η viral στιγμή με το «ατύχημα»

Νότια Αφρική: Άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια, πέντε ημέρες μετά την κατάρρευση κτιρίου στην πόλη Τζορτζ



ΠτΔ: « Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει σημαίνει αισθάνεται αδυναμία για τις θέσεις του»

ΠτΔ: « Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει σημαίνει αισθάνεται αδυναμία για τις θέσεις του»

Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει καν σημαίνει αισθάνεται αδυναμία για τις θέσεις του, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η δική μας πλευρά είναι έτοιμη για την επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top