ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δάκρυσε όταν άκουσε το κατηγορητήριο – Διεκόπη για τις 11 Ιανουαρίου η δίκη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δάκρυσε όταν άκουσε το κατηγορητήριο – Διεκόπη για τις 11 Ιανουαρίου η δίκη

Την ίδια ημέρα απολογείται κατηγορούμενη για τις δολοφονίες των δυο μικρότερων παιδιών της.

«Πρώτο μέλημα του δικαστηρίου είναι η απονομή της Δικαιοσύνης. Έχουμε μία κατηγορούμενη που είναι κρατούμενη . Δεν σημαίνει ότι μπορεί να δοθεί αναβολή επειδή αργεί το 18μηνο ούτε ότι πρέπει να παραμείνει κρατούμενη ή να δικαστεί όταν πλησιάζει το 18μηνο» ανακοίνωσε η πρόεδρος ως σκεπτικό της απόρριψης της αναβολής υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση .


Η ολοκλήρωση της κλήρωσης των ενόρκων διαμόρφωσε την σύνθεση του δικαστηρίου. Στην έδρα βρίσκονται συνολικά έξι γυναίκες, μαζί με την εισαγγελέα, και δυο άνδρες. Επιπλέον, κληρώθηκαν δυο αναπληρωματικοί ένορκοι καθώς η ακροαματική διαδικασία προβλέπεται πολύμηνη αφού οι μάρτυρες κατηγορητηρίου ξεπερνούν τους 50 και οι υπεράσπισης προσεγγίζουν τους 20.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου άκουσε όρθια και με δάκρυα στα μάτια την εισαγγελέα να διαβάζει το βαρύ κατηγορητήριο που αφορά στην δολοφονία και την απόπειρα σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της με θανατηφόρα δόση κεταμίνης.

Λίγο νωρίτερα η 34χρονη είχε πει στο δικαστήριο τα στοιχεία της. Ο Μάνος Δασκαλάκης όλη αυτή την ώρα είχε το βλέμμα του σταθερά μπροστά χωρίς να κοιτάξει ούτε για μια φορά την μητέρα των τριών παιδιών του η οποία κατηγορείται ότι τα δολοφόνησε.

Η δίκη ξεκίνησε για να διακόψει για την ερχόμενη Τετάρτη .

Αφού εκφωνήθηκαν οι μάρτυρες το δικαστήριο , όπως είχε προαναγγείλει, προχώρησε στη διακοπή της δίκης. Ωστόσο, προέκυψε θέμα καθώς την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί η απολογία της κατηγορούμενης ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτρια για το θάνατο των δυο μικρότερων παιδιών της Μαλένας και Ίριδας.

«Θα ταλαιπωρηθείτε άδικα. Μόνο το απολογητικό της υπόμνημα είναι 120 σελίδες» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας σημειώνοντας πως σε καμία περίπτωση δεν θα έχει ολοκληρωθεί η απολογία της 34χρονης μέχρι τις 12 το μεσημέρι που διέκοψε το δικαστήριο.

Σε κάθε περίπτωση πρώτος μάρτυρας θα είναι ο εν διαστάσει σύζυγος της 34χρονης Μάνος Δασκαλάκης.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top