ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φέρουν τραύματα στον καρπό και στο πόδι οι δύο μαθητές - Επιτέθηκε σε παιδί με αυτισμό ο 52χρονος

Φέρουν τραύματα στον καρπό και στο πόδι οι δύο μαθητές - Επιτέθηκε σε παιδί με αυτισμό ο 52χρονος

Δύο μαθητές τραυματίστηκαν επιπόλαια, ο ένας στον καρπό και ο άλλος στο πόδι, από κομμάτια γυάλινου μπουκαλιού που πέταξε στο δρόμο άνδρας ηλικίας 52 ετών, έξω από σχολείο Μέσης Εκπαίδευσης στη Λάρνακα, ενώ φέρεται να άρπαξε μαθητή από το λαιμό και προσπάθησε να εφορμήσει σε άλλα παιδιά, το ένα από αυτά με αυτισμό.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «το Τμήμα Μικροπαραβάσεων της ΑΔΕ Λάρνακας δέχθηκε το μεσημέρι τηλεφώνημα από άτομα που βρίσκονταν στη σκηνή επεισοδίου που σημειώθηκε στην αυλή σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης στη Λάρνακα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες που περισυνέλλεξαν οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σχολείο, γύρω στις 13.15 το μεσημέρι, μια τάξη μαθητών βρισκόταν, λόγω κενής ώρας, στην αυλή του σχολείου».

Πρόσθεσε ότι «ένα από τα παιδιά, είτε κατά λάθος είτε κατά την ώρα του παιχνιδιού, φέρεται να κλώτσησε ένα γυάλινο μπουκάλι, το οποίο κατέληξε στο τροχό του αυτοκινήτου, πατέρα που περίμενε να παραλάβει το παιδί του. Ο άνδρας ηλικίας 52 ετών, κάτοικος Κοινότητας της επαρχίας Λάρνακας, κατέβηκε εκνευρισμένος από το αυτοκίνητο του και φέρεται να πήρε το γυάλινο μπουκάλι και το πέταξε στο δρόμο, με αποτέλεσμα κομμάτια του να πεταχτούν και να κτυπήσουν επιπόλαια δύο μαθητές, τον ένα στον καρπό και τον άλλο στο πόδι».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «στη συνέχεια ο 52χρονος, άρπαξε ένα μαθητή από το λαιμό, πιθανόν επειδή θεώρησε ότι ήταν αυτός που κλώτσησε το γυάλινο μπουκάλι και κατέληξε στον τροχό του οχήματος του. Ο άνδρας προσπάθησε ακολούθως να εφορμήσει και σε άλλα παιδιά, ένα από τα οποία με αυτισμό, με αποτέλεσμα να παρέμβει η συνοδός του και να λήξει το περιστατικό».

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων Λάρνακας «και έδωσαν στους γονείς των δύο παιδιών που τραυματίστηκαν, έντυπα για να μεταβούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για εξετάσεις. Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον 52χρονο να μεταβεί στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων για να δώσει κατάθεση, ενώ η συνοδός του αυτιστικού παιδιού ανέφερε προφορικά πως εκτυλίχθηκε το περιστατικό».

Σημείωσε ακόμα ότι «άρχισε ήδη η λήψη καταθέσεων, ενώ στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας θα μεταβούν επίσης για κατάθεση τόσο οι δύο μαθητές που τραυματίστηκαν όσο και άλλα άτομα που βρίσκονταν στην σκηνή».

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων της ΑΔΕ Λάρνακας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top