Έγιναν ποτάμια οι δρόμοι στην Επ. Αμμοχώστου – Δείτε ποιοι είναι κλειστοί – Βίντεο

Έγιναν ποτάμια οι δρόμοι στην Επ. Αμμοχώστου – Δείτε ποιοι είναι κλειστοί – Βίντεο

Προβλήματα προκλήθηκαν στο οδικό δίκτυο στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου δρόμοι έχουν πλημμυρίσει λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, κλειστοί είναι λόγω συσσώρευσης νερού, η Λεωφόρος Πρωταρά - Κάβο Γκρέκο, από Κάππαρη μέχρι την είσοδο του Πρωταρά στην περιοχή Περνέρα) και ο δρόμος από Αγίου Παντελεήμονα μέχρι τα φώτα Καμμίτση.

Δείτε βίντεο

Ταυτόχρονα, επικίνδυνοι δρόμοι είναι και η Λεωφόρος 1ης Απριλίου, Λεωφόρος Γρίβα Διγενή, ο Δρόμος Αγίας Νάπας - Αγίας Θέκλας και ο Δρόμος Πρωταρά - Κάβο Γκρέκο - Αγ. Νάπα.

Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE