ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έτρεχε η Πυροσβεστική – «Τυλίχθηκαν» στις φλόγες σταθμευμένα οχήματα  

Έτρεχε η Πυροσβεστική – «Τυλίχθηκαν» στις φλόγες σταθμευμένα οχήματα   

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία τα ξημερώματα για πυρκαγιές σε σταθμευμένα οχήματα σε Πλατεία παρά το δρόμο Λεμεσού - Πλατρών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκαν σε 2 πυρκαγιές στις 01.42 σε Πλατεία παρά το δρόμο Λεμεσού -Πλατρών και σε ανοικτό χώρο στην Κοινότητα Αστρομερίτη στις 02.27 τα ξημερώματα.

Τα οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία θα ακολουθήσουν διερευνήσεις αιτιών πυρκαγιάς.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε κατά το τελευταίο 24ώρο σε 33 συμβάντα, 11 πυρκαγιές  και 22 Ειδικές Εξυπηρετήσεις  με τις 7 να αφορούν αντλήσεις όμβριων υδάτων από υποστατικά στις Επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Αμμοχώστου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top