ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολομέτωπη επίθεση στον Σιζόπουλο - «Τίτλος τιμής είναι η διαγραφή μας»

Ολομέτωπη επίθεση στον Σιζόπουλο - «Τίτλος τιμής είναι η διαγραφή μας»

Δεν προκάλεσαν έκπληξη, σε όσους ασχολούνται ακόμα με την ΕΔΕΚ «οι προσχεδιασμένες και προγραμματισμένες "διαγραφές" από τον Σιζόπουλο και την ομάδα του», αναφέρουν, σε ανακοίνωση τους, ο Μιχάλης Γεωργιάδης, τέως Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, ο Βουλευτής Κωστής Ευσταθίου, ο Ντίνος Μιχαήλ, πρώην Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής και ο Γιάννης Πιερίδης, τέως μέλος του Πολιτικού Γραφείου.

«Αιτία γι’ αυτές ήταν η σταθερή εναντίωσή μας στις αυθαιρεσίες και τις διαλυτικές μεθοδεύσεις της ομάδας Σιζόπουλου και η αφορμή ήταν η προσήλωσή μας στις διαχρονικές θέσεις της ΕΔΕΚ που αγαπήσαμε και που η ομάδα ξεπούλησε στο παζάρεμα μιας καρέκλας. Δεν είχαμε πρόθεση να ασχοληθούμε με τον θλιβερό αρχηγό και την ακολουθία του, οι οποίοι αυτοανακηρύχθηκαν "πρόεδρος και ηγεσία" μέσα από την φαρσοκωμωδία της μάζωξης του Μάη 2022, την οποία ονόμασαν συνέδριο», προσθέτουν.

Όπως αναφέρουν, οι τελευταίες όμως αναφορές του ιδίου στην εμφανιζόμενη ως Κεντρική Επιτροπή περί "αποστατών" καταδεικνύει και την άγνοιά του και την παντελή έλλειψη πολιτικού υποβάθρου στις δηλώσεις και ενέργειες του.

«Αποστάτης είναι αυτός που λοξοδρομεί και διαγράφει την ιστορία του και όχι αυτός που παραμένει προσηλωμένος στις αρχές του. Στην πορεία μας στην ΕΔΕΚ αποκτήσαμε δύο πολύ σημαντικούς τίτλους τιμής.  Ο πρώτος ήταν η εγγραφή μας στην ΕΔΕΚ του Λυσσαρίδη, ο δεύτερος τίτλος τιμής είναι η διαγραφή μας από τον Σιζόπουλο», καταλήγουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top