LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη για θηλασμό: «Είμαι μια μικρή αγελαδίτσα» - Η πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της

Ιωάννα Τούνη για θηλασμό: «Είμαι μια μικρή αγελαδίτσα» - Η πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της

Η Ιωάννα Τούνη, που έγινε πρόσφατα μητέρα κι απέκτησε έναν γιο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, μίλησε για την εμπειρία του θηλασμού, λέγοντας ότι περνά μια φάση «τριφασική και περίεργη».

Το μοντέλο και influencer, που μετρά 1 εκατομμύριο followers, δημοσίευσε ένα βίντεο στα Instagram Stories, όπου εξηγεί γιατί απέχει τις τελευταίες ημέρες από τα social media, επειδή, όπως λέει, δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με το κινητό της, μιας και θηλάζει τον γιο της.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Μεταξύ άλλων λέει πως νιώθει πολύ κουρασμένη καθώς κάνει αποκλειστικό θηλασμό, ενώ παρομοιάζει τον εαυτό της με «μικρή αγελαδίτσα που δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο για την παραγωγή γάλακτος», και μάλιστα αποκαλεί το μωρό της «δρακουλίνι» καθώς, όπως αναφέρει, πεινάει και τρώει συνεχώς.

«Πόσο, πόσο μου έχετε λείψει. Τι έχει αλλάξει στη ζωή μου; Τα πάντα. Χριστέ μου έχουν αλλάξει τα πάντα, περνάω μια φάση τριφασική, δεν ξέρω, περίεργη. Είμαι σούπερ κουρασμένη, κάνω αποκλειστικό θηλασμό. Οπότε αυτό συνεπάγεται ότι είμαι μία μικρή αγελαδίτσα που δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο για παραγωγή γάλακτος. Δεν μπορώ να σας περιγράψω... Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, είμαι Αθήνα τώρα. Μου στέλνετε μέχρι και email γιατί δεν ανεβάζω στόρι, είστε τρελοί και καθυστερημένοι εντελώς. "Τι έγινε ρε Ιωάννα, δεν θα ξανανεβάσεις στόρι ποτέ;". Ελπίζω να ξανανεβάσω στόρι, παιδιά, κάποια στιγμή», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια δημοσίευσε και δεύτερο βίντεο, όπου κρατά στην αγκαλιά της, τον νεογέννητο γιο της, γράφοντας στη λεζάντα: «Θα τα πούμε σε λιγάκι. Το δρακουλίνι τελικά πεινάει ακόμη και θέλει βυζάκι».

«Και τελικά το δρακουλίνι αποφάσισε ότι θέλει κι άλλο γάλα, οπότε θα σας κάνω στόρι μετά. Αντίο», λέει.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μετά τη γέννηση του παιδιού τους έχουν επιστρέψει στην Αθήνα.

 

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράστηκε στο Instagram το πρώτο οικογενειακό στιγμιότυπο με την Ιωάννα Τούνη και τον λίγων ημερών γιο τους.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top