Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονης στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονης στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Hamda Ismail, 17 ετών, από τη Σομαλία, η οποία απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λεμεσό, από τις 20/01/2023.

Η 17χρονη περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.62μ. περίπου, με μακριά μαύρα μαλλιά.

Κατά το χρόνο της αναχώρησής της, φορούσε κόκκινη μπλούζα, μαύρο κολάν, μαύρες μπότες, μπεζ καμπαρντίνα και ροζ σάλι στο κεφάλι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Γίνονται προσπάθειες για το Κυπριακό και έχουμε την πολιτική δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ: «Γίνονται προσπάθειες για το Κυπριακό και έχουμε την πολιτική δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ»

Συμφωνία για από κοινού συμμετοχή τους σε δικοινοτικό Φεστιβάλ, αλλά και σε συναντήσεις Τεχνικών Επιτροπών, έγινε σήμερα ανάμεσα στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.