Διενεργήθηκε η νεκροτομή - Έφερε εμέσματα στη περιοχή του στόματος το άτυχο βρέφος που «έσβησε» στη Λάρνακα

Διενεργήθηκε η νεκροτομή - Έφερε εμέσματα στη περιοχή του στόματος το άτυχο βρέφος που «έσβησε» στη Λάρνακα

Δεν εξακριβώθηκαν τα αίτια θανάτου του βρέφους δύο μηνών, που εντοπίστηκε χθες Κυριακή νεκρό από τη μητέρα του στο κρεβατάκι του στη Λάρνακα.

Οπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, «το μεσημέρι διενεργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του βρέφους ηλικίας 2 μηνών, το οποίο εντοπίστηκε γύρω στις 06.30 της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, νεκρό στο κρεβατάκι του από τη μητέρα του. Το βρέφος έφερε εμέσματα στη περιοχή του στόματος και αμέσως διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της πόλης όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του».

Πρόσθεσε ότι «η νεκροτομή διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, ωστόσο δεν εξακριβώθηκαν τα αίτια θανάτου του βρέφους. Λήφθηκαν δείγματα για να σταλούν στο Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας για να τύχουν εξειδικευμένων εξετάσεων».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE