LIKE ONLINE

Η απίστευτη συνήθεια γυναίκας να ξυρίζει το πρόσωπο της κάθε μέρα - Βίντεο

Η απίστευτη συνήθεια γυναίκας να ξυρίζει το πρόσωπο της κάθε μέρα - Βίντεο

Μια ακόμη περίεργη είδηση έρχεται από τον κόσμο του TikTok. Αυτή την φορά μια νεαρή κοπέλα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους την καθημερινή πρωινή ρουτίνα. Βέβαια το παράδοξο σε αυτή την ρουτίνα αποτελεί το γεγονός, πως η κοπέλα κάθε πρωί ξυρίζει το πρόσωπο της.

Αμέσως στα σχόλια προκλήθηκε ο απόλυτος πανζουρλισμός και το βίντεο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 173.000 προβολές. Η γυναίκα κατά την διάρκεια του βίντεο εξήγησε τον λόγο που έχει αποφασίσει να κάνει κάτι τέτοιο.

Δείτε βίντεο:

@marydpl Went for a natural look. Good skincare means less makeup ✨#fyp #grwm #ASMR #skincare #skin #pilates #photoshoot ♬ original sound - Mary

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως με αυτό τον τρόπο απομακρύνει το «νεκρό» δέρμα και τα έλαια του προσώπου, ενώ την ίδια στιγμή την βοηθάει να εφαρμόζει καλύτερα το μακιγιάζ της. Τα σχόλια κάτω από την δημοσίευση ποικίλλουν, με τα περισσότερα να είναι κατά της συγκεκριμένης ρουτίνας.

Δείτε βίντεο:

@marydpl Replying to @lisa_ni_cola Normalize girlies shaving their face 🥰 #fyp #faceshaving #vitiligo #skincare #hairy #skincareroutine ♬ original sound - Mary

Ειδικότερα, ένας χρήστης γράφει: «Αυτό είναι ίσως το πιο χαζό πράγμα που έχω δει. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο». Κάποιος άλλος σχολίασε: «7 φορές την εβδομάδα ξυρίζεσαι; Αυτό δεν κάνει καλό στο δέρμα σου. Αντίθετα με αυτό τον τρόπο το καταστρέφεις».

 ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top