Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι δύτες - Βρέθηκε πλοίο-φάντασμα μετά από 116 χρόνια

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι δύτες - Βρέθηκε πλοίο-φάντασμα μετά από 116 χρόνια

Ενα πλοίο ηλικίας 127 ετών βρήκαν βυθισμένο στη λίμνη Μίσιγκαν στις βόρεις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, δύτες, το οποίο άνηκε στον Εντουαρντ Γκίφορντ Κρόσμπι, έναν εκ των θυμάτων του Τιτανικού.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι δύτες όταν αντίκρισαν το John V. Moran, ένα πλοίο, το οποίο σύμφωνα με όσα έχουν καταγραφεί, βυθίστικε πριν από 116 χρόνια. Το παράδοξο είναι πως από το συγκεκριμένο πλοίο έλειπε μόνο το φουγάρο ενώ όλα τα υπόλοιπα σημεία του, όπως το κατάρτι, οι άγκυρες και τα παράθυρα ήταν ανέπαφα.

Το πλοίο βυθίστηκε μόλις 11 χρόνια μετά την κατασκευή του όταν άρχισε να μπάζει νερά, έπειτα από πρόσκρουση σε παγόβουνο ενώ τα 24 άτομα του πληρώματος, σώθηκαν από ένα άλλο πλοίο που έπλεε στην περιοχή.

Σύμφωνα με το Grand Rapids Press και όπως σημειώνει η ιστοσελίδα «Mirror», ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος λίγα χρόνια αργότερα έχασε τη ζωή του στον Τιτανικό, δεν βρισκόταν στο πλοίο, στην τελευταία και μοιραία διαδρομή του.

Πηγή: iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE