LIKE ONLINE

Το πρώτο πρακτορείο μόνο για τρανσέξουαλ μοντέλα

Το πρώτο πρακτορείο μόνο για τρανσέξουαλ μοντέλα

«Μας ενδιαφέρει το πάθος και η δέσμευσή τους να γίνουν τα καλύτερα μοντέλα που μπορούν»

Στο πρακτορείο αυτό θέση έχουν μόνο τρανσέξουαλ μοντέλα και μάλιστα αποτελεί το πρώτο πρακτορείο του κόσμου που έκανε κάτι τέτοιο. Το Apple Model Management στην Ταϊλάνδη δέχτηκε για πρώτη φορά τρανσέξουαλ μοντέλα τον Νοέμβριο του 2014.

Τώρα η εταιρεία επεκτείνεται δημιουργώντας παράρτημα στο Λος Αντζελες, το οποίο θα εκπροσωπεί αποκλειστικά και μόνο τρανσέξουαλ μοντέλα. Η Apple Model Management του Λος Άντζελες, εκπροσωπεί ήδη έξι τρανσέξουαλ μοντέλα και ψάχνει για περισσότερα.

«Βλέπουμε την ομορφιά στις τρανσέξουαλ», τόνισε ο διευθυντής του πρακτορείου Cecilio Asuncion στο Advocate. «Η ισχυρή μας δέσμευση είναι να δημιουργήσουμε επιτυχημένα μοντέλα. Δεν μπαίνει το ερώτημα αν είναι γυναίκες ή άνδρες, μας ενδιαφέρει το πάθος και η δέσμευσή τους να γίνουν τα καλύτερα δυνατά μοντέλα που μπορούν».

Ο Cecilio Asuncion δεν είναι απλά ο διευθυντής του πρακτορείου. Το 2012 σκηνοθέτησε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο What's the T?, το οποίο διερευνούσε τις ζωές πέντε τρανσέξουαλ γυναικών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top